Såld

Stockholm

Åsögatan 100

Slutpris: 5 600 000 kr

Åsögatan 100

Ljus och väldisponerad tvåa på attraktiv adress!

Varmt välkomna till denna ljusa och trivsamma tvåa om 66 kvadratmetrar. Bostaden genomsyras av luftiga ytor samt vackra ljusintag från stora fönsterpartier. Den öppna planlösningen är väldisponerad med en välkomnande hall med ljusa ytskikt och mycket goda förvaringsmöjligheter. Vidare finner ni vardagsrummet med plats för större soffgrupp, tv-möbel och annan önskvärd interiör. De stora fönsterpartierna ramar in hela rummet och bidrar med ett vackert ljusinsläpp. Det funktionella och stilfulla köket förser er med goda förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor samt all maskinell utrusning man behöver. I anslutning till köket finnes matplatsen med utrymme för matbord och tillhörande stolar invid fönster. Det rogivande sovrummet erbjuder gott om förvaring samt övrigt önskad möblemang. Från sovrummet nås bostadens härliga balkong med plats för utemöbler och odlingar om så önskas. Helkaklat stilrent badrum som är försedd med badkar.

Toppläge på Södermalm mitt bland caféer, restauranger och trendiga butiker. Precis runt hörnet från Söders hjärta och i närheten finns Nytorget som är SoFos mittpunkt och har kommit att bli ett av Stockholms mest attraktiva områden. Slå dig ner i gräset för en picknick och spana in Södermalms folkvimmel. Runt Nytorget finns bl a Urban Deli och andra kvalitetsrestauranger. I närområdet finns förutom Nytorget och Greta Garbos torg även Vitabergsparken med sin parkteatersscen, lilla Blecktornsparken med tennisbana och bollplan samt stora Blecktornsparken med djur och parklek. Kommunikationerna mycket goda med Medborgarplatsens tunnelbana och flertalet innerstadsbussar bara ett stenkast från porten. Grönskande Helgalunden samt bad och båtliv vid Årstaviken på nära promenadavstånd.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Åsögatan 100, Såld i , Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close