Såld

Stockholm

Åsögatan 100, 4 tr

Slutpris: 6 450 000 kr

Åsögatan 100, 4 tr

Välplanerad och ljus trea med balkong i västerläge på attraktiv adress!

Med ett fantastiskt läge på Södermalm finner ni denna välplanerade trea med genomgående sobra material- och färgval samt fint ljusinsläpp. Bostaden bjuder på ett socialt vardagsrum/kök med gott om plats för umgänge med familj och vänner. Vardagsrummet har plats för soffgrupp och annat önskat möblemang. Det smakfulla köket har bra förvaring, god arbetsyta och är utrustat med all maskinell utrustning man behöver. Den öppna lösningen mellan kök och vardagsrum ger plats för en matgrupp som binder samman rummen. Via köket nås bostadens balkong som vetter i västerläge och har plats för utemöbler. Vidare finns ett sovrum med plats för dubbelsäng och flera garderober samt ytterligare ett sovrum i bra storlek. Det helkaklade badrummet har mörkt klinkergolv och vita kaklade väggar är utrustat med badkar och tvättmaskin. Extern förvaring i ett källarförråd.

Bostaden är belägen i Brf Mallen som är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen består av adresserna Tjustgatan 5-7, Åsögatan 100 och Västgötagatan 18. Föreningen har totalt 80 garageplatser som för i mantalsskrivna föreningen kostar 847kr/mån och 1074kr/mån (laddplats + elkostnad). Till medlemmarnas förfogande finns också en nyrenoverad trevlig innergård med örtträdgård och fruktträd och med plats för såväl grillning och umgänge som riklig regnskyddad cykelparkering, två bokningsbara tvättstugor, en ''akuttvättstuga'' samt cykelrum.

Här bor du på ett utmärkt läge på Södermalm, med bara några minuters promenad till Medborgarplatsen, gallerian Skrapan som har en takbar på våning 27 med fantastisk utsikt över hela Stockholm, flera gym och flertalet restauranger. I husen runt omkring finns både en indisk restaurang, vietnamesisk och en pizzeria samt bageri med café. I Rosenlundsparken precis intill finns det solstolar året runt, lekplatser och basketplan. I närheten finns även härliga grönområden i t.ex. Vitabergsparken och Nytorget som är SoFo's mittpunkt och som har kommit att bli ett av Stockholms mest attraktiva områden. Kommunikationerna är mycket goda med 3 min promenad till Medborgarplatsens tunnelbana 5 min promenad till Södra Stations pendeltåg.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Åsögatan 100, 4 tr, Såld i , Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad