Såld

Stockholm

Åsögatan 100, 1 tr

Slutpris: 5 100 000 kr

Åsögatan 100, 1 tr

Disponeras som en 4:a med 3 sovrum. Balkong samt garage med ca 80 st platser i huset!

Välplanerad 2:a som idag disponeras som en 4:a med 3 sovrum. Balkong med morgonsol. Garage finns i föreningen!

Med ett fantastiskt läge på Södermalm finner ni denna yteffektiva välplanerade bostad om 3 sovrum, separat kök, vardagsrum och balkong. Mini 4:a med genomgående sobra material- och färgval samt fint ljusinsläpp. Bostaden bjuder på ett socialt kök och vardagsrum med bra om plats för umgänge. Vardagsrummet har plats för soffgrupp och annat önskat möblemang. Det smakfulla köket med morgonsol erbjuder en matplats för 4-6 personer och har mängder med förvaring, goda arbetsytor samt är utrustat med all maskinell utrustning man behöver. Invid köket nås bostadens balkong genom ett av sovrummen som har plats för utemöbler. Det helkaklade badrummet har ljust klinkergolv och vita kaklade väggar och är utrustat med badkar samt förberett för tvättmaskin. Extern förvaring med nyttjanderätt finns i ett källarförråd.

Brf Mallen 9 är en äkta förening som äger marken och består av sammanlagt 95 st lägenheter på Tjustgatan 5-7, Åsögatan 100 och Västgötagatan 18. I föreningen är 90 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och 5 st upplåtna med hyresrätt som är en så kallad dold tillgång då dessa på sikt kan säljas av föreningen och därmed kan ge stora kapitaltillskott. Utöver detta har föreningen ca 80 garageplatser för bil varav 5 st platser är för laddning av elbil samt 8 st MC platser. Alla garageplatser är upptagna men det finns förnärvarande ingen kö. (Kontrollerat med styrelsen 2022-05-04) För mantalsskriva i Brf Mallen 9 kostar garageplats 900 kr/månad och laddplats 1100 kr/månad samt kostnad för den elförbrukning man använder. Föreningen har dessutom 12 lokaler med hyresrätt som bl.a. hyrs ut till restaurang Indian Garden, Shurgard och Söders Hårpunkt som är en god inkomstkälla till föreningen. Föreningen tillåter delat ägande, minsta andel är 10% för den som bor i lägenheten.

Här bor du på ett utmärkt läge på Södermalm, med bara några minuters promenad till Medborgarplatsen, gallerian Skrapan som har en takbar på våning 27 med fantastisk utsikt över hela Stockholm, flera gym och flertalet restauranger. I husen runt omkring finns en indisk restaurang, en vietnamesisk och en pizzeria samt bageri med café. I Rosenlundsparken precis intill finns det solstolar året runt, lekplatser och basketplan. I närheten finns även härliga grönområden i t.ex. Vitabergsparken och Nytorget som är SoFo's mittpunkt och som har kommit att bli ett av Stockholms mest attraktiva områden. Kommunikationerna är mycket goda med 3 min promenad till Medborgarplatsens tunnelbana och 5 min promenad till Södra Stations pendeltåg.

För mer information kontakta,
Jonas Cederroth 070-341 01 59
Fastighetsmäklare

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Åsögatan 100, 1 tr, Såld i , Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad