Såld

Öfre Slotts, Uppsala

Åsgränd 4 A

Slutpris: 5 000 000 kr

Åsgränd 4 A

Totalrenoverad 3,5:a belägen i Pelle Svanslös kvarter på Öfre Slotts

Här bor du centralt men lugnt och rofyllt i historiska omgivningar, granne med Universitetsaulan och Domkyrkan.
Vandra och njut av de vackra vyerna i ett av Uppsalas mest attraktiva kvarter med fantastisk arkitektur och prunkande grönområden.

Luftig lägenhet på våning 4 av 5 med hiss från markplan. Bostaden totalrenoverades med varsam hand under 2015 och är i absolut toppskick. Det är en vacker stamrenoverad fastighet från 1930-talet med många tidstypiska detaljer bevarade såsom spegeldörrar, rejäla rum och en takhöjd på 2,70 meter. Genomgående oljad fiskbensparkett, sobra färger och genomtänkta detaljer. Planlösningen erbjuder ett stilrent kök med bänkskiva och stänkskydd av Cararramarmor, vardagsrum på ca 30 kvm med härligt ljusinsläpp och maffig öppen spis, två rymliga sovrum med dubbeldörrar, ljust helkaklat badrum med golvvärme och kombinerad tvätt/tork.

Balkong med härligt västerläge och utsikt över den charmiga gårdsmiljön nås från trappuppgången. Här finns många möjligheter till middagar i kvällssolen. Stabil förening med väldigt bra ekonomi.

Öfre Slotts består av lugna kullerstensbelagda gator och trevliga kvarter med närhet till allt staden har att erbjuda. Härifrån är det promenadavstånd till de flesta av universitetets fakulteter, de mest uppskattade restaurangerna och stadens kulturliv.

Välkommen till Uppsalas bästa läge!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Åsgränd 4 A, Såld i Öfre Slotts, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad