Såld

Öfre Slotts, Uppsala

Åsgränd 2A

Slutpris: 4 150 000 kr

Åsgränd 2A

Välplanerad 2,5:a med stor balkong! Belägen på lugn gata i populära Öfre slotts. Hiss finns!

Välkommen till lägenheten för dig som drömmer om att bo med oslagbar utsikt över Domkyrkan, Slottet, Carolina Redeviva och Universitetshuset. Tack vare generös takhöjd om 2,7 m, ett funktionellt rumssamband och inte minst flertalet stora fönster upplevs här en mycket trivsam rymd. Vackert bevarade detaljer såsom skjutdörrar, djupa fönsternischer i natursten, fiskbensparkettgolv och utsikt över Uppsalas vackraste vyer. Här bor du centralt på lugn gata, omgiven av klassisk bebyggelse och närhet till trevliga parkmiljöer direkt utanför dörren. Huset är ritat av stadsarkitekt Gunnar Leche och här på vinden bodde Pelle Svanslös!

Planlösningen ger er: Välkomnande entré med förvaring. Stort lättmöblerat vardagsrum med vackert bevarade fiskbensparkettgolv och utgång till stor härlig balkong med soligt läge. Trevligt kök med bevarad originalinredning. Halvrum/matrum med fiskbensparkettgolv. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och arbetsbord samt stamrenoverat helkaklat badrum med dusch. Förberett för tvättmaskin. Lägenheten är välplanerad och ljus och har äldre ytskikt men här finns stor potential att skapa en egen funkispärla!

Lägenhetsinnehavare disponerar ett vindsförråd om ca fyra kvm samt ett källarförråd om ca fyra kvm.

Föreningens ekonomi är välmående med låga avgifter och de följer en löpande renovering. Från gatuplan når du hissen en halvtrappa upp och därifrån tar man sig till alla våningsplan samt källarplan.
Innergården har under de senaste åren rustats upp med växter och sittplatser för att skapa en rogivande och grönskande miljö för samtliga medlemmar.

På eftertraktade Åsgränd bor du i ett mycket lugnt och fridfullt läge i Öfre Slotts. Från lägenheten har du närhet till allt vad staden har att erbjuda i form av nöje, natur och kultur. Kulturen andas på Åsgränd med alla sagor från Pelle Svanslös böckerna. Vidare har du Carolina Rediviva, slottet, Universitetet, Slottsbiografen, Martin Luther Kings plan samt Grillska gården. Flertalet naturmiljöer finner du i Engelska parken med lekplatsen Pelle Svanslösparken, Botaniska trädgården samt Stadsparken. För nöjeslivet finner du flertalet caféer och restauranger i närområdet som Villa Anna, Il Forno och Tjuren med direkt närhet från lägenheten. Närmste vårdcentral finner du på Kungsgärdet och Akademiska Sjukhuset ligger också i närheten.

Varmt välkomna på visning!

Emil Haraldsson
Ansvarig mäklare

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emil

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Åsgränd 2A, Såld i Öfre Slotts, Uppsala Planlösning från Åsgränd 2A, Såld i Öfre Slotts, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad