Såld

Öfre Slotts, Uppsala

Åsgränd 2 B

Slutpris: 3 600 000 kr

Åsgränd 2 B

Generös 1930-talspärla med magisk slottsvy

Välkommen till Pelle Svanslös kvarter i historiska Övre Slotts! Här ges nu chansen att köpa denna rymliga tvåa med högt och fritt läge och med fantastisk utsikt mot Slottet, kyrkotorn och carolina Rediviva. Fönster i två väderstreck samt balkong mot Åsgränd ger ljuset fritt spelrum i lägenheten som även har mycket begränsad insyn. Härifrån ges även härliga soltimmar från morgon till eftermiddagen. Bostaden finns i klassisk 1930-talsfastighet ritad av arkitekten Gunnar Leche.

Planlösningen fördelar sig på rymliga rum med högt i tak och bevarad 1930-talscharm. Köket har gott om förvaring samt plats för många middagsgäster, sovrum och hall är generösa med inbyggd förvaring, vardagsrummet har generösa fönsterpartier med vacker utsikt och utgång till balkongen med slottsvy. Badrummet är stamrenoverat med kakel och mosaik och har tvättmaskin. 1930-talet görs sig påmint genom fina trä- och parkettgolv, höga golvsocklar, spegeldörrar och fönster med djupa nischer mm. Till lägenheten hör två förråd.

Här bor du lugnt och ostört med gångavstånd till Universitet och nationer samt citys rika utbud av caféer, restauranger och butiker. Vackra promenadstråk i lägenhetens absoluta närhet i Engelska Parken, Botaniska trädgården och Kyrkogården. Mycket välskött förening med de stora renoveringarna avklarade och med god ekonomi med så låg belåning som 2268 kr/kvm och år. Lägenhet som måste upplevas på plats!

Välkommen på visning!

Anna-Maria Norberg
Ansvarig mäklare

Anna-Maria Norberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anna-Maria

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Åsgränd 2 B, Såld i Öfre Slotts, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad