Såld

Alsike, Knivsta

Åsgatan 85A

Slutpris: 3 550 000 kr

Åsgatan 85A

I ett mycket attraktivt läge ligger denna gavelradhus. Bostadsrättsradhuset bjuder bland annat på en smart planlösning, uteplats på både fram- och baksida med utgång från vardagsrum. Radhuset är väl omhändertaget och i fint skick, här är det bara att flytta in och trivas!

Alsike, som ständigt växer, är ett område som idag rymmer skola, förskola, service i form av restauranger och livsmedelsbutik samt gym, idrottsplatser, elljusspår och mycket annat samtidigt som du bor granne med naturen. För pendlaren går kollektivtrafik ofta till Knivsta C för pendling med tåg men även in till Uppsala. Till e4-påfarten är det endast ett par minuter med bil.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Åsgatan 85A, Såld i Alsike, Knivsta Planlösning från Åsgatan 85A, Såld i Alsike, Knivsta
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad