Såld

Eknäs, Nacka

Åsavägen 4

Slutpris: 10 650 000 kr

Åsavägen 4

Rymlig villa om 265 kvm mitt i villaidyllen i Eknäs!

Mitt i villaidyllen i Eknäs finner ni denna rymliga villa om totalt 265 kvm. Ett hem med rum för hela den stora familjen. Energiklass B ger låga driftskostnader!

Villan har ett perfekt läge på en återvändsgata nära till förskola och skola, fem minuter till vattnet, nära elljusspår och utegym och nära city. Det är ett hem som är både hemtrevligt och praktiskt och med en underbar trädgård på baksidan av huset. Här njuter man av ett högt och soligt läge och har både en plan gräsmatta inramad av gullregn och andra vackra träd, och en lite vildare del med berg i dagen och tallar.

Villan är ett sluttningshus i vinkel, ligger en bit över gatunivå och helt utan insyn. Det stora vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot köket, har stora fönster mot trädgården och en vackert murad eldstad. Utanför finns en vindskyddad altan som delvis är under tak. Ett härligt ställe att möta vårsolen.

Köket är nyrenoverat men i lite retrostil som passar huset. Här finns släta luckor med integrerade handtag med inlägg av koppar. Kök och matplats skiljs av genom en halvö. Vid matplatsen kan man enkelt dra ut bordet och ledigt sitta 15 personer. Ja, vid fest har man t o m varit 40 gäster här! Mitt emellan kök och vardagsrum är en lounge-yta med läsfåtöljer placerad. Här, liksom från matplatsen, har man en vacker vy över elden i den nyinstallerade Conturakaminen.

På detta plan finns fyra rymliga sovrum, väl separerade från varandra och i vars en del av övervåningen. På så vis får alla sin egen vrå och man stör ej varandra. Det finns även två badrum på detta övre plan som båda är renoverade på senare år; ett större familjebadrum med dubbla handfat och extra stort badkar och ett lite mindre badrum med dusch nära entrédörren.

Går man ner för trappan kommer man till suterrängplanet som har fönster och utgång mot villans entrésida. Här kan man även köra bilen in i det integrerade rymliga garaget och använda den nedre dörren som en praktisk vardagsentré. Detta plan bjuder på alla de ytor som ett familjeliv behöver för att fungera väl; här finns ett lekrum/tv-rum, stora förråd och pannrum, en rejäl tvättstuga och ett extra sovrum. Badrummet på detta plan har dusch och bastu och är i äldre skick och i behov av renovering. Det öppnar också en möjlighet för köparen att själv påverka utformningen; Kanske vill man göra ett härligt spa-badrum eller kanske vill man nyttja nedre plan mer som en separat lägenhet för uthyrning eller au-pair. Då finns goda möjlighet att göra ett mindre badrum och istället nyttja del av ytan till ett litet kök.

Villan har parkeringsyta för två bilar. Det har bergvärme och är välisolerat vilket medför låga driftskostnader för sin väl tilltagna storlek. Fiber finns anslutet.

Eknäs är ett omtyckt och uppskattat område att bo i med natursköna omgivningar. Den populära villaidyllen ligger endast 15-20 minuter från city med täta bussförbindelser. Busshållplats nås på fem minuters promenad från ytterdörren. Området präglas av lummiga, lugna och barnvänliga villakvarter där natur och hav är starkt närvarande. Inom kort gångavstånd finns förut- om den populära Björknässkolan även flera badsjöar, lekparker, fina gång- och cykelvägar, samt härligt motionsspår och litet centrum med apotek, ICA och post - det är nära till allt!

Ansvarig mäklare

Anna Hellgren

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Åsavägen 4, Såld i Eknäs, Nacka Planlösning från Åsavägen 4, Såld i Eknäs, Nacka

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad