Såld

Hägerstensåsen, Stockholm

Arvodesvägen 4

Slutpris: 2 375 000 kr

Arvodesvägen 4

Terrass! Nybyggt i gammal fastighet!

Terrass // Nybyggt i gammal fastighet // Påkostade materialval // Stilrent badrum med carrara marmor // Modernt kök // Ljusa och nymålade ytskikt // Öppen planlösning // Garderobsvägg // Parkeringsplatser och terrass i föreningen

Välkommen till en nybyggd bostad anno 2019 i en 30-tals fastighet. Här bor du i en ljus och fin bostad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är fullt utrustat med exempelvis integrerad diskmaskin och bänkskiva i carraramarmor. Här har du en naturlig plats för soffa och matbord. Från köket når du din egen uteplats/terrass med sol från morgon till ca kl 15 under sommaren. Badrummet är påkostat i ljus design med golvvärme och carramarmor på väggarna. Sovrummet har utmärkt förvaring i form av en garderobsvägg och rymmer givetvis en dubbelsäng. Det är vattenburen golvvärme i lägenheten.

Föreningen är välskött och har flera parkeringsplatser, en solig terrass vid husknuten med möjlighet att grilla och bergvärme.

Området är mysigt med mycket omgivande grönska. Närmsta tunnelbanelinje är Hägerstensåsen (röd linje) och även Axelbergs tunnelbana (röd linje) finns ytterligare några minuter bort. Från Hägerstensåsen tar det ca 15 minuter till Centralen. Vidare finns buss 147 till Liljeholmen, som är en knutpunkt med tunnelbana, tvärbana, flygbussar samt närhet till pendeltåget. I området finns också ICA Hägerstensåsen samt flera restauranger.

Jonas Tillman
Ansvarig mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Arvodesvägen 4, Såld i Hägerstensåsen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close