Såld

Östermalm, Stockholm

Artillerigatan 50

Slutpris: 5 500 000 kr

Artillerigatan 50

Sekelskiftesdröm med flertalet välbevarade originaldetaljer och en generös takhöjd om 3,2 m!

Varmt välkomna till detta fantastiskt fina boende med 3,2 m i takhöjd och flertalet vackra originaldetaljer anno 1898! Lägenheten är optimalt planerad med ett stort och rymligt sällskapsrum med gott om utrymme för matplats och vardagsrumsdel, ett nyrenoverat kök och ett sovrum som inrymmer en dubbelsäng. Bostaden erbjuder charmiga attribut från fastighetens bygg såsom höga fönster med spröjs, fiskbensparkett, speglade dörrar och vackert stengolv i hall och kök som ni även finner i trapphuset. Ni har även att källarförråd att tillgå för ytterligare förvaring.

Föreningen är stabil med mycket god ekonomi med en låg belåningsgrad och har tack vare det låga avgifter. Under året sålde föreningen sin sista hyresrätt vilket gav ett stort tillskott till föreningens kassa. Här bor ni på en av Stockholms mest attraktiva gator med allt du kan önska dig inom gångavstånd. Här är gatorna fulla av butiker och restauranger. Några guldkorn som inte bör missas är Daphnes, Broms, Nybrogatan 38 och Spanjorskan. I området finns även ett stort utbud av gym och träningsmöjligheter. Vid torget finner du den välkända saluhallen där du kan avnjuta en god lunch eller handla fina råvaror till kvällens middag. Runt dessa kvarter ligger några av Stockholms vackraste fastigheter med spännande arkitektur och anrik historia. Trots det centrala läget finns många grönområden i området med mysiga Humlegården och närheten till Djurgården. Ett par minuter bort når du Karlaplan och Fältöversten. Kommunikationer finns det gott om med tunnelbanans röda linje och flertalet innerstadsbussar.

Varmt välkomna på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad