Såld

Östermalm, Stockholm

Artillerigatan 38A, 3tr

Slutpris: 8 000 000 kr

Artillerigatan 38A, 3tr

Sekelskiftestvåa i högt läge med balkong nära Östermalmstorg

SKULDFRI FÖRENING - SEKELSKIFTE - BALKONG - HISS. Nu saluförs en ytterst välplanerad sekelskiftestvåa i hjärtat av Östermalm. Bostaden är belägen högt upp i gårdshuset med ett tyst och lugnt läge. Stora vackra fönster i två väderstreck ger ett rikligt ljusinsläpp och tillsammans med den generösa takhöjden en härlig rymd. Välbevarade sekelskiftesattribut som vackra trägolv, speglade dörrar, djupa speglade fönsternischer och tjusiga takrosetter. Här är det enkelt att vara många med ett generöst vardagsrum som skapar perfekta ytor för umgänge och samvaro. Smakfullt kök från Marbodal med kvalitativa vitvaror från Siemens och matplats intill fönster. Fint sovrum med utgång till den ljuvliga balkongen som rymmer utemöbler och diverse planteringar. Helkaklat badrum utrustat med dusch. Oslagbart läge med närhet till Östermalmstorg, Stureplan och Karlaplan. Kommunikationerna är goda med närhet till tunnelbana och flera innerstadsbussar. Dessutom i en skuldfri förening!

Ett hem att trivas i- välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Artillerigatan 38A, 3tr, Såld i Östermalm, Stockholm Planlösning från Artillerigatan 38A, 3tr, Såld i Östermalm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad