Såld

Krokhöjden, Nacka

Arnövägen 8

Slutpris: 6 225 000 kr

Arnövägen 8

Tomt i sydväst!

Efter 50 år på trivsamma Arnövägen 8, har det nu blivit dags för nuvarande ägare att lämna över detta omtyckta hem till en ny familj! Här har man verkligen trivts då det är ett otroligt populärt familjeområde med fantastisk natur, bra skolor och förskolor och goda kommunikationer in till stan. Detta är ett perfekt hem för den som vill bo bekvämt i ett plan, ha en lättskött och med en fin och skyddad trädgård i sydväst!

Arnövägen 8:
Huset om 109 kvm disponerar idag en välkomnande hall med gott om plats för avhängning. Här finner ni även en gästtoalett och ingång till tvättstuga. Tvättstugan rum har bra arbetsytor, torkrum (bastu har en del byggt om detta torkrum till) och dessutom finns en dörr mot villans uppfart, så att det kan fungera som en groventré. Merparten av villans fönster har utsikt mot den insynsskyddade trädgården på baksidan, men från köket och diskhon har man vy över den lugna gatan. Köket utrustat med gott om arbetsyta och förvaring. Här finns kyl/frys, spis, ugn och fläkt. Matplatsen har sin naturliga plats intill fönstret. Fint ljusinsläpp från två stora fönster (samtliga fönster utbytta 2006). Idag har hemmet 3 st ordentliga sovrum, går med enkelhet att dela av det största sovrummet och på så sätt få till 4 st sovrum. I anslutning till sovrummen finns ett helkaklat och stilrent badrum (2005), utrustat med badkar, wc, handfat, vädringsfönster, spotlights i tak samt golvvärme. Vardagsrummet upplevs ljust och rymligt, här får soffa, tv-möbel och annat önskvärt möblemang plats (möjlighet att bygga till ett extra sovrum). Här vilar även en vacker originalparkett från byggåret. Från vardagsrummet når ni den vackra och lummiga baksidan i bästa läget sydväst (sol från efter lunch till sen kväll). Här finner ni en insynsskyddad trädgård som säljarna verkligen älskat. En trivsam oas med sol större delen av dagen med vackra blommor, buskar och träd. Husets vinkel gör att den stenlagda uteplatsen som ägarna lagt, blir fint vindskyddad. Denna tomt är perfekt för den som önskar odla och det finns även ett litet växthus för den med gröna fingrar! Det har odlats potatis och lite grönsaker. Nu är det dags för nästa familj att förvalta och förnya detta fantastiska hus. Garaget är rymligt och vägg i vägg finns ett stort, isolerat förråd som många boende i området har valt att göra om till gästrum. Fasaden är bytt 1992 och takets papp omlagt 2014 och har lagts om fler gånger innan dess.

Besiktningsprotokoll samt energideklaration finns att tillgå under dokument.

Varmt välkommen till ett hem att trivas i!
Med vänlig hälsning, Emma Strindin 070 28 10 627 | Widerlöv Nacka

Krokhöjden är tryggt, tyst och lugnt. Man har nära till Orminge centrum där alla vardagsbestyr kan uträttas. Området ligger även granne med ett stort naturområde med fantastiska promenadvägar och badvänliga Glasbrukssjön. Motorvägsbussar tar dig direkt till Slussen då drygt 20 min.

Emma Strindin
Ansvarig mäklare

Emma Strindin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emma

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Arnövägen 8, Såld i Krokhöjden, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad