Såld

Funbo, Uppsala

Ärnevi Hällkana 83

Slutpris: 5 450 000 kr

Ärnevi Hällkana 83

Rymlig familjevilla med stor tomt och garage!

Här erbjuds en rymlig villa om 176 kvm vackert belägen på stor och lättskött tomt med garage och bergvärme!

Planlösningen erbjuder entréplan med hall, ljust och rymligt kök med matplats för stort sällskap, vardagsrum med öppen spis och utgång till altan, badrum med duschhörna samt tvättstuga. Övre plan erbjuder 4 rum att disponera var av master bedroom med walk in closet. Här finns även badrum med badkar.

Här bor du med stor och lättskött trädgård som lämpar sig perfekt för barnfamiljen, i anslutning till huset finns även en stor altan med pool.

Goda kommunikationer med bil längsmed 282:an som ansluter till E4.an mindre än en mil västerut mot Uppsala. Härifrån tar du dig snabbt vidare mot Stockholm, Arlanda och norrut. UL.s linjebuss 809 trafikerar sträckan mot både Uppsala och Almunge. I Gunsta finns förskola och i Funbo förskola och grundskola F-3, samt I närbelägna Gåvsta finns skola F-9. Vacker naturomgivning inbjuder till långpromenader, löpturer, svamp och bärplockning. Sommarnöjen görs sig bäst med bad från strand och brygga samt båt och fiske i Funbosjön som vintertid även lämpar sig för skridskoåkning.

Ett hus som måste upplevas på plats, anmäl ditt intresse redan idag!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ärnevi Hällkana 83, Såld i Funbo, Uppsala Planlösning från Ärnevi Hällkana 83, Såld i Funbo, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad