Till salu

Rosendal, Uppsala

Arne Tiselius gata 60A

  • price tag icon 5 528 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
3 295 000 kr FAST PRIS
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 74,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 528 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2024
Arne Tiselius gata 60A Visa projekt

3:a med två balkonger och gavelläge!

Här ges du möjligheten att bo alldeles intill Stadsskogen, denna gaveltrea kommer ha två balkonger varav den ena ligger i västerläge och den andra vetter mot trevlig innergård. OBS! Tillval för ett värde om 51 101 kr ingår! Fast pris och "först till kvarn" gäller - kontakta ansvarig mäklare om du är intresserad!

Planlösningen erbjuder hall med bra förvaring, separat kök, vardagsrum med utgång till balkong i västerläge, ett stort sovrum om ca 14,5 kvm med klädkammare och utgång till balkong samt ett sovrum om ca 8,9 kvm. Badrum med bl.a. kombimaskin, duschhörna, wc och handfat.

Lägenheterna håller en genomgående hög standard med stilrena materialval och väl genomtänkta planlösningar. För dig som bosätter dig i föreningen kommer bland annat cykelverkstad, odlingsmöjligheter i växthus och många fler bekvämligheter erbjudas. Inflyttning möjligt från slutet av kvartal 1, 2024.

Läs mer om projektet och övriga bostäder här: https://linneagarden.com/

Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmlaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I området finns dessutom flertalet gym, tennis- och padelbanor. Stort utbud av välsorterade matbutiker, caféer och restauranger finns även det i området.

OBS! En del av bilderna är endast illustrationer för projektet, dvs ej specifika för denna lägenheten. Ändringar, avvikelser och tillval kan förekomma.

Intresseanmälan
Michael Melin
Ansvarig mäklare

Michael Melin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Michael

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

previous slide
next slide
Planlösning från Arne Tiselius gata 60A, Till salu i Rosendal, Uppsala Planlösning från Arne Tiselius gata 60A, Till salu i Rosendal, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad