Såld

Vänge, Uppsala

Arkitektvägen 58

Slutpris: 2 250 000 kr

Arkitektvägen 58

Radhus med ett ytterst barnvänligt läge!

Yteffektivt radhus, belägen med ett grönt och frodigt, insynsskyddat läge. Huset är i behov av renovering och säljs med friskrivningsklausul!
På entréplan finner du ett kök, stora sällskapsytor i vardagsrummet, tre väl tilltagna sovrum, ett badrum och ett wc. Källarplan erbjuder ytterligare rymliga ytor i gillestuga, bastu, verkstad och gott om förvaringsmöjligheter. Utöver detta finns det även förvaring i externt kallförråd och plats för två bilar i carport som ligger i anslutning till huset.
Tomten riktar sig mot sydväst.

Här bor du med ett mycket barnvänligt läge, precis intill High Chapparall-parken och stora allmänna grönområden. Mycket kort promenadavstånd till förskola och skola upp till årskurs 6. Fin cykelväg in till Uppsala city men även bra och täta bussförbindelser. I Vänge är det lätt att trivas och det finns goda möjligheter till en rik fritid: nära till skog med elljusspår och skidspår under vintern, tennisbanor, flera bra och populära lekplatser.

Förhandsvisning kommer ej att erbjudas, varmt välkommen att boka din plats till en av de öppna visningstillfällena!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Arkitektvägen 58, Såld i Vänge, Uppsala Planlösning från Arkitektvägen 58, Såld i Vänge, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad