Såld

Vänge, Uppsala

Arkitektvägen 28

Slutpris: 2 775 000 kr

Arkitektvägen 28

Trevligt radhus belägen på insynsskyddad hörntomt, med ett ytterst barnvänligt läge.

Välkommen till detta yteffektiva och tilltalande radhus, belägen på rymlig hörntomt med ett grönt och frodigt, insynsskyddat läge. Huset är i fint skick och har genomgått löpande renoveringar. Här finner du ett modernt kök, stora sällskapsytor i vardagsrummet, tre väl tilltagna sovrum, ett badrum, ett wc och ett tvättrum. Utöver detta finns det förvaringsmöjligheter i en klädkammare, på vinden, i ett externt kallförråd med tillbyggdt förråd och växthus. Plats för två bilar i carport som ligger i anslutning till huset.
På denna ljusa och insynsskyddade hörntomt får du både stora gräsytor med utrymme för mycket spring och lek, äppelträd samt odlingslådor och yta för kreativitet. I västerläge, med sol nästan hela dagen ligger trädäcket och det inglasade uterummet, vilket förlänger umgängesytorna under större delen av året.

Här bor du med ett mycket barnvänligt läge, precis intill High Chapparall-parken och stora allmänna grönområden. Mycket kort promenadavstånd till förskola och skola upp till årskurs 6. Fin cykelväg in till Uppsala city men även bra och täta bussförbindelser. I Vänge är det lätt att trivas och det finns goda möjligheter till en rik fritid: nära till skog med elljusspår och skidspår under vintern, tennisbanor, flera bra och populära lekplatser.

Varmt välkommen på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Arkitektvägen 28, Såld i Vänge, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad