Såld

Kungsholmen, Stockholm

Arbetargatan 28A, 5tr

Slutpris: 3 350 000 kr

Arbetargatan 28A, 5tr

-Våning 5 med hiss
-Balkong med många soltimmar
-Garage i föreningen
-Fräscha ytskikt
-God förvaring
-Väldisponerad
-Stort och helutrustat kök

Varmt välkomna till en stilren och välplanerad bostad med ett fantastiskt ljusinsläpp. Här bor ni på central adress vid Fridhemsplan med direkt närhet till kommunikationer, service, restauranger och mycket mer. Bostaden erbjuder ett mycket praktiskt boende och har stora fönsterpartier som vetter mot öst. Hallen är yteffektiv och erbjuder god förvaring. I lägenhetens allrum finns det plats för sovdel, soffgrupp och TV. Härifrån nås den rymliga balkongen som blir en förlängning av lägenheten under sommarhalvåret. Lägenhetens kök är ett stilfullt vinkelkök maskinellt utrustat med diskmaskin, spis, ugn, mikro samt kyl och frys. Badrummet är försett med vita kakelplattor, kommod, spegelskåp, badkar, WC och dusch. Bostaden är i genomgående gott skick och passar utmärkt för likväl paret som singeln.

Trygg och stabil förening som bildades under 90-talet. Fastigheten består av två huskroppar med 71 bostadsrätter, 4 hyresrätter, två kommersiella lokaler samt ett garage som drivs i egen regi. Över 5,8 mkr i kassa (vid utgång ÅR 2020) och cirka 2,5 mkr i intäkter från lokaler och garage. Föreningen har flertalet större renoveringar bakom sig.

Kontakta ansvarig mäklare David Garrett för mer info:
0760-524600
[email protected]

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Arbetargatan 28A, 5tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad