Såld

Kungsholmen, Stockholm

Arbetargatan 28A, 3 tr

Slutpris: 5 595 000 kr

Arbetargatan 28A, 3 tr

Balkong i västerläge! Garage i föreningen

Balkong i västerläge // Möjlig 3:a // Garage i föreningen // Genomgående // Rikligt ljusinsläpp // Tidigare bygglov för ytterligare en balkong // Ljust och luftigt // Mysig innergård

Välkommen till en ljus och luftig lägenhet med balkong i västerläge. Rummen är generöst tilltagna och för den som önskar, så kan hen undersöka möjligheten att bygga om denna till en 3:a, som en granne har gjort (se alternativ planskiss). I dagsläget disponeras lägenheten som originalplanlösningen. I vardagsrummet är det gott om plats för soffgrupp och matbord. Det går givetvis också att ha ett hemmakontor där. Köket är fullt utrustat och har goda arbetsytor samt bra förvaringsmöjligheter. Från köket når
du den rymliga balkongen i västerläge. I sovrummet har du riktigt bra förvaring i form av en garderobsvägg och givetvis får du plats med en dubbelsäng också. Badrummet är rymligt i stilren design. Här finns också plats för tvättmaskin! Tidigare fanns det bygglov för balkong ifrån sovrummet mot gården, men det bygglovet har gått ut, men dessa brukar vanligtvis gå att förnya.

Föreningen har en mysig innergård och är dessutom välskött och har ett dolt kapital i form av fyra hyresrätter Dessutom finns flertalet garageplatser. Läs mer om föreningen längre ned i beskrivningen.

Jonas Tillman
Ansvarig mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Arbetargatan 28A, 3 tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close