Kommande bostad

Ekeby-Flacksta, Eskilstuna

Aprilvägen 19

  • Kedjehus
2 495 000 kr
  • lamp and chair icon 6 rum och kök
area icon Yta
  • 125 m2 boarea
  • 4 m2 biarea
  • 508 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1973
Aprilvägen 19

Charmigt kedjehus i populära Flacksta!

Kommande försäljning!

Nu har ni chansen att förvärva detta fantastiska kedjehus på återvändsgata!

På bottenvåningen välkomnas du av generösa sällskapsytor, en hall med förvaring och plats för hela familjen i vardagsrummet tillsammans med öppna ytan mot matsalen. Köket är en harmonisk kombination av modernt bekvämlighet och charm med vita snickerier. En tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt ett praktiskt fräscht badrum!

På övervåningen finner du tre tilltalande sovrum. Ett fint och renoverat badrum med dusch erbjuder komfort och är perfekt för avkoppling.

Utomhus erbjuder trädgården och uteplatsen en fridfull reträtt där du kan njuta av de vackra omgivningarna och lugnet. Trädgården har ett eget spa bad, altan och är även väldigt insynsskyddad.

Bostaden är belägen i nära anslutning till förbindelser med lokal trafik, med bekväm tillgång till shopping centrum, restauranger och grönområden.

Bostaden säljes förbesiktigad.

Välkommen att boka in er på visning!

Intresseanmälan
Isaac Eriksson
Ansvarig mäklare

Isaac Eriksson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Isaac
Zain Turfi
Assisterande mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain

Bostad

Ekonomi

Dokument och länkar

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad