Såld

Salabacke, Uppsala

Apelgatan 9 B

Slutpris: 2 130 000 kr

Apelgatan 9 B

Smakfullt renoverad tvåa - Mycket bra läge i huset - Balkong i västerläge mot gården

Smakfullt inredd bostad med ljusa materialval som håller över tid. Planlösningen är välplanerad och rummen rymliga och målade i ljusa kulörer, vilket ger en luftig känsla. Mycket fint renoverat kök och fräscht, kaklat badrum med plats för tvättmaskin. Här bor du på ett utmärkt läge på husets andra våning, där balkongen ligger i bästa västerläge mot gården! Perfekt för dig som vill ha sol långt in på kvällen.

Föreningen är stamrenoverad och håller efter huset löpande med renoveringar, samt har en god ekonomi med en belåningsgrad på endast 1603 kr/kvm. Dessutom har du som bor tillgång till samlingslokal, hobbyrum, bastu och en fin, grönskande innergård med trädgårdsmöbler och grill. Gott om parkeringar i föreningen och i området. Nära till bra service på Brantingstorg, med ICA, apotek och pizzeria. Du som bilpendlar är snabbt ute på E4:an och det är 5-10 minuter på cykel till Uppsala resecentrum. Salabacke är även känt för sina många parker och stora grönområden.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Apelgatan 9 B, Såld i Salabacke, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad