Till salu
Budgivning pågår

Salabacke, Uppsala

Apelgatan 6

1 890 000 kr
area icon Yta
  • 64 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 170 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1954
Apelgatan 6

Ljus, välplanerad 2,5:a med möjlighet att göra om till två sovrum. Balkong och renoverat kök.

Välkomna till en mycket välplanerad 2,5:a med sovrum och kök med härlig utsikt mot grönskande parkområde. Här kan du sova med öppet fönster och njuta av fågelkvittret! Lägenheten kan enkelt göras om till en trea vid behov genom att skärma av matrummet.

Väldisponerad planlösning som ger välkomnande hall med garderober, stort smakfullt renoverat kök med bra arbetsytor, matplats med plats för stora middagsbjudningar, sovrum med rejäl klädkammare samt badrum med kakel/klinker och badkar. Vardagsrummet är mycket rymligt och ger plats för både större soffgrupp och hemmakontor. Genomgående fina ytskikt!

Välskött, stabil förening som nyligen installerat bergvärme. Stor, grönskande innergård med gemensamma trädgårdsmöbler och grill. Föreningen har gemensam el (IMD) där varje lägenhet har egen elmätare och förbrukningen kommer på månadsavin. I föreningen finns cykelförråd, fyra tvättstugor, hobbyrum och samlingslokal. Samlingslokalen kostar 300 kr att hyra varav 100 kr är en depositionsavgift. Alla lägenheter har ett vindsförråd och ett matkällarförråd.

Här bor ni i hjärtat av Salabacke med cykelavstånd till både city och Gränbystaden. I närområdet finns skola, förskola, mysiga restauranger, två populära konditorier samt flera livsmedelsbutiker. Även närhet till trevliga promenadstråk och grönområden. Bra pendlarläge med närhet till både E4:an samt cykelavstånd till resecentrum.

Anmäl dig till visningen redan idag!

Visningar

Föranmäl dig gärna via Widerlövs hemsida. Välkommen på visning! söndag 4 juni, 12:00 - 12:30
Anmäl mig

Helene Malmsten

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad