Såld

Salabacke, Uppsala

Apelgatan 3A

Slutpris: 1 420 000 kr

Apelgatan 3A

Trivsam etta med sovalkov!

Rymliga etta i ett fint och trivsamt skick, belägen på våning två!
Planlösningen erbjuder ett ljust och luftigt vardagsrum med generöst fönsterparti och praktisk sovalkov samt förvaring i klädkammare. Köket har en välbevarad originalstomme i bra skick, vilket bidrar till mycket förvaringsmöjligheter. Vidare finns ett helkaklat badrum med dusch och förberett för tvättmaskinen samt en hall med förvaring i inbyggd garderob och avhängning vid hatthylla. Till lägenheten finns förvaringsmöjligheter i två förråd.

Här bor du i en välskött förening där du får tillgång till bl a en stor och grönskande innergård med trädgårdsmöbler, utegrill, bastu, samlingslokal och hobbyrum. I avgiften ingår bl a kabel-tv & bredband 250 Mb/s.

Attraktiva Salabacke erbjuder trevliga promenadstråk och grönskande parkområden. Bekvämt beläget med smidig anslutning till E4:an för den som pendlar med bil och även ett kort avstånd till Uppsala city och resecentrum. I kvarteret finns bl a konditori, närlivs och restauranger samt kort gångavstånd till flera livsmedelsbutiker. Ytterligare en bit bort, vid populära Gränby centrum, finns ett mycket stort utbud av servicemöjligheter.

Flexibelt tillträde! Välkommen på visning.

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Apelgatan 3A, Såld i Salabacke, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad