Såld

Salabacke, Uppsala

Apelgatan 16

Slutpris: 1 850 000 kr

Apelgatan 16

Stor och välplanerad 2:a med balkong. Förening med god ekonomi och låga månadsavgifter!

Välkomna till en mycket välplanerad stor 2:a med balkong i soligt söderläge.

Väldisponerad planlösning som ger: Välkomnande hall med garderober. Stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsbord samt utgång till balkong i högt fritt läge. Trevligt kök med matplats. Rymligt sovrum med förvaring samt stamrenoverat badrum med dusch och tvättmaskin.

Välskött, stabil förening som installerat bergvärme. Stor grönskande innergård med gemensamma trädgårdsmöbler och grill. Föreningen har gemensam el (IMD) där varje lägenhet har egen elmätare och förbrukningen kommer på månadsavin. Föreningen kommer under 2024 installera solpaneler på taket. I föreningen finns cykelförråd, fyra tvättstugor, hobbyrum och samlingslokal. Samlingslokalen kostar 300 kr att hyra varav 100 kr är en depositionsavgift. Alla lägenheter har ett vindsförråd och ett matkällarförråd.

Här bor ni i hjärtat av Salabacke med cykelavstånd till både city och Gränbystaden. I närområdet finns skola, förskola, mysiga restauranger, två populära konditorier samt flera livsmedelsbutiker. Även närhet till trevliga promenadstråk och grönområden. Bra pendlarläge med närhet till både E4:an samt cykelavstånd till resecentrum.

Bör ses!

Emil Haraldsson
Ansvarig mäklare

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emil

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Apelgatan 16, Såld i Salabacke, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad