Såld

Starbo, Uppsala

Annas väg 3

Slutpris: 8 600 000 kr

Annas väg 3

Drömhus mycket citynära med fantastisk utsikt mot naturreservatet Hågadalen!

Synnerligen välbeläget och stadsnära, inkilat i naturreservatet Hågadalen bjuds detta skyddade hem med skog och natur in på knuten. I Starbo bor man på bekvämt avstånd till köpcentrum, cykelavstånd till City och flera golfbanor. Ett bokstavligt stenkast bort återfinns ridstall, dagis och den gamla kvarnen vid Hågaån.

Huset är arkitektritat av Steve Söderström och välkomnar er med dubbeldörrar vid entrén som leder vidare till vardagsrum och kök i öppen planlösning där man direkt slås av en otrolig rymd och ett fantastiskt ljus tack vare imponerade takhöjd, stora fönsterpartier och smart exklusiv belysning. Huset är ca 231 kvm fördelat på 7 rum och kök varav 5 sovrum. Här finns möjlighet till TV-rum på övervåningen, två badrum, generös tilltagen tvättstuga och exklusiv spaavdelning som leder ut till det stora spabadet som rymmer hela familjen. Härifrån är det svårt att inte njuta av den rofyllda utsikten.

Stort varmgarage 64 kvm med industrigaragedörrar, stenbelagd uppfart, redskapsbod och lättskött trädgårdstomt Garaget är förberett för att använda som bostad, fullisolerat med vattenburen golvvärme anslutet till husets bergvärmepump. Avlopp för Kök/Dusch/WC finns förberett. Perfekt för den som önskar hyra ut, eller tänker sig ett generationsboende. Solceller på garagetaket ger ca 7000 kWh/år

Det fantastiska läget med återvändsgator utan asfalt gör Starbo till ett av Uppsalas mest attraktiva områden. Med sitt stadsnära men ändå lugna och lantliga läge är denna rymliga villa ett utmärkt val för barnfamiljen.

Varmt välkommen på visning.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Annas väg 3, Såld i Starbo, Uppsala Planlösning från Annas väg 3, Såld i Starbo, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad