Såld

Öster Mälarstrand, Västerås

Ankargatan 7

Slutpris: 3 250 000 kr

Ankargatan 7

Mälarutsikt och kvällssol!

Inglasad balkong med Mälarutsikt och eftermiddags/kvällssol!
Njut av sensommaren på balkongen, häll upp en kopp te eller ett glas rött, blicka ut över Mälarens glittrande vatten och njut av lugnet.

Här finns ett funktionellt och socialt kök med plats för en större matgrupp, vardagsrum med stort ljusinsläpp, via dubbeldörrar öppnar du upp mot den inglasade balkongen så inne möter ute och absolut mälarkontakt skapas. Generöst sovrum, separat kontor, duschrum med tvättmaskin.

I närheten finns restauranger, caféer, promenadstråk, tennisbana, småbåtshamn och matbutiker.
Framnäsbadet ligger bara runt hörnet och Björnö når du enkelt med cykel på knappa 15 minuter.
Vintertid när Mälaren fryser på går det utmärkt att exempelvis promenera över isen, ta en skridskotur eller bara blicka ut över den vackra miljön. Öster mälarstrand är ett område som är levande hela året!

Brf Länsen är en stabil förening med mycket god ekonomi. I föreningen finns även en gemensam tvättstuga och cykelförråd. Till lägenheten hör 1 st vindsförråd.

Varmt välkommen på visning - anmäl dig, titta förbi och njut av detta exemplariska boende!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ankargatan 7, Såld i Öster Mälarstrand, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close