Såld

Öster Mälarstrand, Västerås

Ankargatan 11

Slutpris: 2 675 000 kr

Ankargatan 11

Bo på natursköna Öster Mälarstrand med inglasad balkong och sjöutsikt.
På våning 3 av 4 med hiss finns denna 3:a om 80 kvm med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två rymliga sovrum, klädkammare och hall med bra förvaring och stort badrum med fönster och tvättpelare.

Brf Länsen 3 erbjuder ett lugnt läge med en trivsam och grön innergård med lekplats, utegrill och uteplatser.
I föreningen finns en gemensam tvättstuga, cykelrum, barnvagnsrum samt externa förråd till samtliga lägenheter. I månadsavgiften är värme, vatten, TV, internet och bostadsrättstilläggsförsäkring inkluderad.

Öster Mälarstrand, som växt fram under senare år, ger möjlighet till ett aktivt sjönära boende. I området finns gott om grönytor, en härlig strandpromenad, småbåtshamn, Framnäsbadet, tennisbanor, restauranger, fik, gym och i närområdet även matbutik och skolor. Cykelavstånd till stan och till Björnöns fritidsområde.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ankargatan 11, Såld i Öster Mälarstrand, Västerås

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad