Såld

Gånsta, Enköping

Ängsmarksvägen 33C

Slutpris: 1 695 000 kr

Ängsmarksvägen 33C

Modern och nyproducerad 3:a med stor balkong!

Välkomna till denna välplanerade och rymliga 3:a om 72 kvm! Ett nyproducerat boende vilket karaktäriseras av genomgående toppfräscha ytskikt, en modern planlösning med öppet mellan kök och vardagsrum samt möblerbar härlig balkong. Vitmålade ytskikt och trägolv i ljus ek genomgående för hela lägenheten. Välutrustat kök med generöst ljusinsläpp. Tre tilltalande sovrum där två av dem har förvaring via garderober. Dessutom väl tilltaget badrum med tvättmaskin samt förberett för torktumlare att sätta in om så önskas.

Bli den första ägaren av detta nyproducerade, moderna och fräscha boende!

I närområdet finns mataffären Ica Nära, lekplatser, förskolor och skolor. Bergvretenskolan (F1-9) och en privatskola (F1-5) ligger båda cirka 1 km bort och till gymnasieskolan är det ca 2 km. Även fin natur i omgivningen.

Varmt välkomna på visning!

Isaac Eriksson
Ansvarig mäklare

Isaac Eriksson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Isaac
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad