Såld

Björknäs, Nacka

Ängsbacken 3

Slutpris: 2 200 000 kr

Ängsbacken 3

Generös 2a 10minuter från City.

Väldisponerad och generös 2a i attraktiva Björknäs. Insynsskyddad uteplats med utgång direkt till föreningens grönskande innergård. Här bor du ett stenkast från motorvägsbussar som tar dig till city på 10 minuter. Runt husknuten har du också vackra promenadstråk längs ett pittoreskt villaområde och promenad ner mot vattnet vid vackra Skurusundet och badvänliga Glasbrukssjön. Bostaden och området måste upplevas på plats!

Bostaden är ljus och fräsch med stora fönsterpartier och optimal planlösning. Bostaden har ett fint skick rakt igenom.
Välkomnande hall med stora förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob, inbyggda spotlights i tak och på golvet ligger praktiskt klinker. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som är rymligt med gott om plats för stor soffa, soffbord, tv-bänk och bokhylla. Välhållet kök som är fullt utrustat maskinellt med spishäll, diskmaskin, kyl/frys och ugn. Gott om förvaring och arbetsytor med en naturlig matplats för 4 personer vid fönstret. Sovrummet är generöst med plats för större säng och klädförvaring. Från sovrummet når du uteplatsen med plats för möbler där du kan njuta av den härliga eftermiddagssolen, härifrån har du även direkt utgång till gräsmatta och föreningens innergård.

Badrummet är i välhållet skick med inbyggda spotlights i taket. Här finns handfat, spegelskåp ovan med belysning, dusch, wc och tvättmaskin. Praktiska hyllor för förvaring.

Till bostaden finns ett stort källarförråd.

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ängsbacken 3, Såld i Björknäs, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad