Såld

Rosendal, Uppsala

Amanuensgatan 9

Slutpris: 2 795 000 kr

Amanuensgatan 9

Välplanerad gavel trea med härlig balkong i västerläge mot föreningens innergård!

Välkommen till din drömbostad i Rosendal, Uppsala! Denna unika gavellägenhet är helt nyproducerad i JM:s regi och du har möjligheten att bli den allra första ägaren. Med en ljus och öppen planlösning, moderna bekvämligheter och balkong i västerläge mot föreningens innergård är detta en bostad som du inte vill missa.

Den delvis öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en trivsam atmosfär där du kan umgås med familj och vänner. Stora fönster ger generöst med naturligt ljus. Njut av soliga dagar och avkopplande kvällar på balkongen med västerläge mot föreningens vackra innergård. Köket är utrustat med smakfullt vita, släta luckor och energisnåla vitvaror för enkel matlagning och bekvämlighet. Skjutdörrsgarderober i sovrum och hall ger gott om utrymme för dina kläder och tillhörigheter. Denna Svanenmärkta bostad har låg energianvändning och möjligheter till effektiv källsortering.

I föreningen Kvadratum finns en trevlig innergård med sittgrupper under pergola och en lekyta. Varje lägenhet har ett eget vindsförråd, och det finns även cykel- och barnvagnsförråd. Rosendal erbjuder närhet till naturen och stadens puls. Med cykel eller buss tar du dig enkelt till populära arbetsplatser, skolor och butiker. En ny grundskola planeras att öppna i området hösten 2024. För pendlaren finns nära till E-4:an, och det finns möjlighet att hyra parkeringsplatser i ett gemensamt parkeringshus i området.

Denna bostad är ett unikt tillfälle att bo i ett modernt och miljövänligt hem i en trivsam och växande stadsdel. Låt denna annons vara starten på ditt nya kapitel i Rosendal!

För mer information om projektets utformning hänvisar vi till JM:s projekthemsida:
https://www.jm.se/uppsala-lan/uppsala-kommun/rosendal/kvadratum-1/

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer
Anna-Maria Norberg
Assisterande mäklare

Anna-Maria Norberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anna-Maria
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad