Såld

Rosendal, Uppsala

Amanuensgatan 9

Slutpris: 1 675 000 kr

Amanuensgatan 9

Nyproducerad yteffektiv tvåa med fransk balkong i trevligt läge.

Välkommen till en av JM AB helt nyproducerad lägenhet. Här kan du få uppleva känslan av att vara den första som flyttar in i en fräsch och optimalt planerade tvåa. Lägenheten ligger på våning 2 av 8 och har ett fritt och bra läge med trevlig utsikt förskola och skog.

Den yteffektiva planlösningen erbjuder dig en välkomnande hall med bra förvaring i skjutdörrsgarderober, kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till fransk balkong. Rymligt helkaklat badrum med praktisk kombimaskin samt ett sovrum med garderob.

Föreningen kommer att ha en trevlig innergård med sittgrupper under pergola och en mindre lekyta. På vinden finns separat lägenhetsförråd samt cykel- och barnvagnsförråd. Telia Triple play med IP-telefoni, bredband (1000/1000) och digital-tv. Parkeringsplatser kommer finnas i ett gemensamt parkeringshus i området för uthyrning.

Rosendal är en populär och växande stadsdel med naturen runt hörnet. För den idrottsintresserade finns trevligt gym och sportanläggning i ormådet. Du har även direkt närhet till bland annat SLU, BMC och Ångströmlaboratoriet. I närområdet finns även flera caféer och matbutiker. Vårdcentral med BVC har du på kort promenadavstånd och flera busslinjer trafikerar området och gör det lätt att ta sig in till city.

Missa inte detta tillfälle kontakta mäklaren redan idag!

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad