Till salu

Rosendal, Uppsala

Amanuensgatan 9

1 650 000 kr
area icon Yta
  • 35 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 156 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 8 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2022-2023
Amanuensgatan 9

Nyproducerad yteffektiv tvåa med fransk balkong i trevligt läge.

OBS! ACCEPTERAT PRIS. Välkommen till en av JM AB helt nyproducerad lägenhet med preliminär inflyttning i slutet på maj 2023 eller enligt önskemål. Här kan du få uppleva känslan av att vara den första som flyttar in i en fräsch och optimalt planerade tvåa. Lägenheten ligger på våning 2 av 8 och har ett fritt och trevligt läge.

Den yteffektiva planlösningen erbjuder dig en välkomnande hall med bra förvaring i skjutdörrsgarderober, kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till fransk balkong. Rymligt helkaklat badrum med praktisk kombimaskin samt ett sovrum med garderob.

Föreningen kommer att ha en trevlig innergård med sittgrupper under pergola och en mindre lekyta. På vinden finns separat lägenhetsförråd samt cykel- och barnvagnsförråd. Telia Triple play med IP-telefoni, bredband (1000/1000) och digital-tv. Parkeringsplatser kommer finnas i ett gemensamt parkeringshus i området för uthyrning.

Rosendal är en populär och växande stadsdel med naturen runt hörnet. För den idrottsintresserade finns trevligt gym och sportanläggning i ormådet. Du har även direkt närhet till bland annat SLU, BMC och Ångströmlaboratoriet. I närområdet finns även flera caféer och matbutiker. Vårdcentral med BVC har du på kort promenadavstånd och flera busslinjer trafikerar området och gör det lätt att ta sig in till city.

Missa inte detta tillfälle kontakta mäklaren redan idag!

Intresseanmälan

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad