Såld

Rosendal, Uppsala

Amanuensgatan 1

Slutpris: 3 370 000 kr

Amanuensgatan 1

Högt belägen trea med dubbla balkonger, varav en väldigt stor i söderläge mot innergården!

Här bor du nästan granne med Stadsskogen i en modern lägenhet i populära Rosendal. Välkomnande delvis öppen planlösning bjuder in till både matlagning och gemenskap vilket gör denna bostad mycket enkel att trivas i. Genomgående ljusa ytskikt och tidlösa mattlackerade ekparkettgolv ger en genuin känsla.

Lägenheten erbjuder två bra sovrum, varav det ena är väldigt rymligt och erbjuder utgång till en av lägenhetens balkonger med kvällssol. I rummet finns även en praktisk skjutdörrsgarderob med bra förvaring. Fint kök med vita skåpsluckor, energisnåla vitvaror såsom induktionshäll, rostfri hel kyl och frys samt integrerad diskmaskin. Rymligt vardagsrum med plats för matbord och soffgrupp. Rummet är i halvöppen planlösning mot köket. Härifrån nås en väldigt rymlig balkong i söderläge med plats för soffgrupp samt matplats med eftermiddagssol. Rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare. För att ge badrummet samma neutrala och stilrena grund som resten av bostaden erbjuds klinkergolv i grå färgtoner kombinerat med vita väggplattor. Välkomnande hall med förvaring i praktisk skjutdörrsgarderob.

Föreningen erbjuder en trevlig innergård med sittgrupper under pergola och en mindre lekyta. Varje lägenhet har separat förråd och det finns cykel- och barnvagnsförråd. Lägenheten är ansluten till Telia Triple play med IP-telefoni, bredband (1000/1000) och digital-tv. Parkeringsplatser finns i ett gemensamt parkeringshus i området för uthyrning.

Rosendal är ett populärt område för dig som önskar närhet till natur, men även ha city inom cykelavstånd. Inom några minuter tar du dig med cykel eller buss till populära arbetsplatser och Institutioner såsom Akademiska, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmlaboratoriet. Inom kvarteret finns välsorterad Hemköps butik med generösa öppettider, populärt bageri samt caféer mm. Här finns även välbesökta lekplatser för de minsta samt förskolor och en grundskola som planeras att öppna hösten 2024 (Läs mer på Uppsala kommuns hemsida). Stadsbussar går genom Rosendal med nära till hållplats och med täta turer. Även smidigt pendlarläge med nära till påfart till E 4:an. Varmt välkommen på visning!

Bostadsrättshavaren nyttjar ett källarförråd. Bilgarage och cykelförråd finns också i källaren och nås enkelt med hissen.

Klas Winter
Ansvarig mäklare

Klas Winter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Klas
Martina Brink
Assisterande mäklare

Martina Brink

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martina

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Amanuensgatan 1, Såld i Rosendal, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad