Såld

Södermalm, Stockholm

Älvsborgsgatan 3B, 3 tr

Slutpris: 3 800 000 kr

Älvsborgsgatan 3B, 3 tr

Välplanerad och rymlig 1,5:a i toppskick i förening med låg belåning!

Välkommen till en mycket välplanerad och rymlig lägenhet med fina detaljer som ger bostaden det där lilla extra. Genomgående stavparkett i ek alla rum, infällda spotlights i taket, vackra dekor-lister och dörrar med spegellister. Hallen är stor, ljus och rymlig och den tar dig till alla rum. Här finns god förvaringsplats i den stora garderoben med skjutdörrar med snyggt mönster av spegelglas och vita partier. Köket som är helt nyrenoverat har vita fräscha luckor och överskåp av glas. Här har men tänkt på alla detaljer såsom en tjock bänkskiva i ek, modernt nytt kakel, snygga handtag i rostfritt stål, infällda spotlights under överskåpen, infälld induktionshäll, Siemens, nedsänkt diskho, snygg blandare och gömda eluttag. Här finns separat matplats med härligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet. Vardagsrummet är stilrent och bjuder på plats för både soffgrupp, tv bänk och ev. kontorshörna. Här har man även satt in ett runt fönster mot hallen som ger en extra spännande detalj till bostaden. Badrummet är ljust och modernt med snygg svart golv klinkers och helkaklade väggar i vitt. Dimbar spotlights i taket, golv-värme, handduksvärmare samt dusch med glasdörrar. Sovalkoven har sängplats för två. Till bostaden hör ett källarförråd. Flexibelt tillträde enligt köparens önskemål.

Välskött förening med mycket god ekonomi med en belåning på 1805 kr/kvm. Det finns för närvarande inga beslutade avgiftshöjningar enligt senaste årsredovisningen. Man har satsat på renovering av en riktigt fin innergård med grillplats och flera sittgrupper och det finns gott om plats att leka för de små. Gemensamma balkonger i trapphusen som även nyrenoverats i "20-tals"-skick.

Här bor du på Södermalms sydligaste del, Skanstull som binder samman de södra förorterna och innerstaden via Johanneshovsbron. Här blandas äldre sekelskifteshus med nyare bebyggelser. Mittpunkten är korsningen Götgatan/Ringvägen där Ringens köpcentrum ligger. I Ringens köpcentrum finns ett antal butiker och ett populärt restaurangtorg som kallas Teatern. Missa inte en brakfrukost eller den goda brunch på Clarion Hotel eller en god middag på Thaiboat nere vid Hammarbyhamnen. Längs med med Götgatan finns en härlig mix av butiker och caféer och längre ner åt Medborgarplatsen ligger gallerian Skrapan, här i finns en takbar på våning 27 med fantastisk utsikt över hela Stockholm. Kommunikationerna är goda med tunnelbanans gröna linje men också ett antal bussar.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Älvsborgsgatan 3B, 3 tr, Såld i Södermalm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad