Såld

Södermalm - Helgalunden, Stockholm

Älvsborgsgatan 3

Slutpris: 3 495 000 kr

Älvsborgsgatan 3

Charmig funkislägenhet mitt på Södermalm!

**Accepterat pris** En inbjudande och öppen minitvåa om 36kvm vid Helgalundens grönskande allé. Lägenheten har en väldisponerad planlösning och karaktäriseras av smakfulla detaljer såsom ljust vinylgolv, en väl tilltagen walk-in closet med hyllor som skapar goda förvaringsutrymmen. Här finns genomgående goda förvaringsmöjligheter och smarta lösningar för ett behagligt boende. På Älvsborsgatan 3 bor man i bästa läge på Södermalm med ett rikt utbud av caféer, restauranger och butiker.

Den öppna och sociala planlösningen mellan köket och vardagsrummet sätter sin prägel på detta boende. Vardagsrummet har ett fint naturligt ljus som släpps in från två stora fönsterpartier och rymmer gott om plats för möbler. Med den tilltagna takhöjden ges en känsla av luft och rymd. Köket är fullt utrustad och erbjuder gott om förvaringsmöjligheter i vita över- och underskåp som matchas snyggt med de ljusa tonerna i rummet. Lägenhetens sovrum är rogivande med harmoniskt ljusinsläpp från rummets fönsterparti och har plats för dubbelsäng och nattduksbord. Bostadens walk-in closet erbjuder ytterligare förvaringsmöjligheter. I övrigt finns ett helkaklat och fräscht badrum.

Brf Halvmilen 6&7 i Stockholm är en välskött och äkta förening med en väldigt god ekonomi. Belåningsgraden per kvm uppgick år 2021 till 1805kr. Föreningen innehar fastigheterna Halvmilen 6 och Halvmilen 7 med tomträtt. Föreningen består av 62 lägenheter, varav 60 är upplåtna med bostadsrätt och 2 är upplåtna med hyresrätt. Föreningen har även 4 lokaler med hyresrätt. De gemensamma utrymmena består av tre tvättstugor och cykelgarage med direktutgång till Dalslandsgatan samt soprum med sopsortering. Föreningen har även en mysig och lugn innergård med grillmöjligheter.

Älvsborgsgatan 3 ligger på en attraktiv adress mitt på Södermalm. Här bor man i ett lugnt och ostört läge intill Helgalunden några kvarter från Götgatans puls. En kort promenad bort finns Ringen köpcentrum som erbjuder ett heltäckande serviceutbud med välsorterade matbutiker, apotek, diverse butiker och systembolag. Många grönområden finns i närheten samtidigt som både Nytorget och Mariatorget ligger på gångavstånd med restauranger och uteliv. För motionsstråk och utegym finns Årstaviken där man med fördel även kan svalka sig på sommarens varma dagar. Utmärkta kommunikationer med tunnelbanan ett stenkast bort samt buss och pendeltåg i området.

William Halmstrand
Ansvarig mäklare

William Halmstrand

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om William

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Älvsborgsgatan 3, Såld i Södermalm - Helgalunden, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad