Såld

Södermalm, Stockholm

Älvsborgsgatan 3, 2tr

Slutpris: 10 150 000 kr

Älvsborgsgatan 3, 2tr

Smakfull fyra med balkong mot grönskade innergård på Södermalm

Välkommen till en väldisponerad fyra med balkong på central adress på Södermalm.

- Attraktivt läge med närhet till allt
- Balkong med förmiddagssol
- Trevliga sociala ytor
- Utmärkt planlösning och gott om förvaring
- Flera olika möjliga alternativa planlösningar
- Möjlig femma
- Goda kommunikationer med tunnelbanan och bussar i närheten

Nu saluförs en ytterst välplanerad fyra om 106kvm som med enkla medel kan göras om till en femma. Genomgående trivsam bostad med vackra trägolv, stora fönsterpartier och idealiskt planlösning. Välkomnande hall med avhängningsplats och goda förvaringsmöjligheter i klädkammare. Smakfullt kök med vita skåpsluckor, massiv bänkskiva i trä och all nödvändig maskinell utrustning. Bostaden erbjuder ett väl tilltaget vardagsrum som skapar perfekta ytor för umgänge och samvaro. Vidare disponerar bostaden två sovrum i bra storlek samt matsal som kan göras om till ett extra sovrum. Härlig balkong som vetter mot föreningens trivsamma innergård. Helkaklat badrum utrustat med dusch och badkar samt en gäst wc. Utmärkta förvaringsmöjligheter i två generösa klädkammare samt nyttjanderätt till förråd.

Brf Halvmilen 6 &7 i Stockholm är en äkta bostadsrättsförening som bildades 1999. Föreningen upplåter 60 lägenheter med bostadsrätt, 2 bostäder med hyresrätt samt 4 lokaler med hyresrätt. Det finns två bostadshus som byggdes 1931 med vardera 4 våningsplan samt vindsvåningar och källare. Föreningen innehar marken med tomträtt.

Här bor du på Södermalms sydligaste del, Skanstull som binder samman de södra förorterna och innerstaden via Johanneshovsbron. Här blandas äldre sekelskifteshus med nyare bebyggelser. Mittpunkten är korsningen Götgatan/Ringvägen där Ringens köpcentrum ligger. I Ringens köpcentrum finns ett antal butiker och ett populärt restaurangtorg som kallas Teatern. Missa inte en brakfrukost eller den goda brunch på Clarion Hotel eller en god middag på Thaiboat nere vid Hammarbyhamnen. Längs med med Götgatan finns en härlig mix av butiker och caféer och längre ner åt Medborgarplatsen ligger gallerian Skrapan, här i finns en takbar på våning 27 med fantastisk utsikt över hela Stockholm. Kommunikationerna är goda med tunnelbanans gröna linje men också ett antal bussar.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Älvsborgsgatan 3, 2tr, Såld i Södermalm, Stockholm Planlösning från Älvsborgsgatan 3, 2tr, Såld i Södermalm, Stockholm Planlösning från Älvsborgsgatan 3, 2tr, Såld i Södermalm, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad