Såld

Kungsholmen, Stockholm

Alströmergatan 7

Slutpris: 6 800 000 kr

Alströmergatan 7

Hemtrevlig och ljus tvåa (möjlig trea) med balkong och garageplats!

Hemtrevlig och ljus tvåa (möjlig trea) med härlig balkong och garageplats som ingår i avgiften. Här bor du på lugnt läge med Fridhemsplans puls runt knuten.

- Balkong i sydost läge
- Garageplats tillhör
- Bredband, tv och Ip-telefoni ingår
- Ljus och luftig
- Tvättmaskin och diskmaskin
- Socialt planerad
- Möjlig trea
- Bra förvaring
- Källarförråd
- Gemensamt gym i föreningen
- Trivsam förening
- Attraktivt område

Välkommen in i en mycket ljus och hemtrevlig bostad i soligt gavelläge. Bostaden är belägen på högt läge med flera stora fönster som ger genomgående ljus och luftig atmosfär. Generöst vardagsrum med plats för soffgrupp såväl som matgrupp för den som önskar, här finns gott om plats för umgänge med familj och vänner. Från vardagsrummet nås bostadens härliga balkong i sydostläge. I anslutning till vardagsrummet finns det välutrustade och smakfulla köket med utrymme för matplats. Stort sovrum med plats för dubbelsäng, skrivbord och mycket god förvaring i skjutdörrsgarderober samt helkaklat badrum med golvvärme och kombinerad tvätt-/torktumlare. I hallen finns generös platsbyggd förvaring samt extern förvaring i ett källarförråd. Till bostaden hör en garageplats som enkelt nås med hiss från trapphuset, för den som inte har bil finns möjlighet till fri andrahandsuthyrning. Dessutom ingår även bredband 250 mbit, Tv lagom , ip-telefoni i avgiften. Bostaden kan byggas om till en trea genom att sätta upp en skiljevägg i vardagsrummet, här skulle en naturlig ingång bli från hallen och rummet får fint ljusinsläpp från det stora fönstret (se alternativ planlösning).

Garage: Garageplatsen kan hyras ut med tillstånd från styrelsen. Hyresgästen ska vara privatperson och registrerad ägare till den bil som ska stå på platsen

Till medlemmarnas förfogande har föreningen bland annat gemensamt gym, väl utrustad tvättstuga, cykelrum samt trevlig innergård med sittplatser, grill och sandlåda. Lugnt toppläge på Kungsholmen med Fridhemsplans puls runt hörnet. Här finns utmärkta kommunikationer samt Västermalmsgallerians service och shopping. Här bor du också ett stenkast ner till vatten, båtbryggor och härlig strandpromenad. Fridhemsplan är Kungsholmens mittpunkt med en härlig stadspuls och många parker runt omkring. Här finns trevliga promenadstråk längs vattnet åt alla väderstreck och Norr Mälarstrand med Rålambshovsparken nås med kort promenad. I kvarteren runt Alströmergatan finns flertalet populära butiker, restauranger och bagerier. Promenadavstånd över bron till Sankt Eriksplan där ytterligare utbud av caféer och restauranger finns.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Alströmergatan 7, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close