Till salu

Kungsholmen, Stockholm

Alströmergatan 49

Nästa visning
calendar icon söndag 1 oktober 12:00 - 13:00
2 875 000 kr Accepterat pris
area icon Yta
  • 28 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 1 953 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1929-30
Alströmergatan 49

Ljus och välplanerad etta med lugnt toppläge på Kungsholmen!

ACCEPTERAT PRIS!

Ljus och mycket välplanerad etta med lugnt toppläge på Kungsholmen. 30-talscharm med högt i tak, och fiskbensmönstrat parkettgolv. Stilrent kök och ljust, helkaklat badrum med kommod och spegelskåp. För extern förvaring finns ett vindsförråd. Elegant fastighet från 1929/1930 med vackert trapphus och hiss.

Äkta Brf som äger marken och har god ekonomi.

Toppläge på Kungsholmen med närhet till det mesta. Eftertraktad adress mellan Fridhemsplan och Kungsholms strand. Ett stenkast ner till vatten, härliga strandpromenader och båtbryggor. Kungsholmens puls med Västermalmsgallerians utbud på nära avstånd. Till jobbet tar du dig snabbt med cykel, buss eller tunnelbana - allt ligger nära porten. I de här kvarteren hittar du lätt prisbelönta favoritrestauranger såsom AG för köttälskaren. Fridhemsplan är Kungsholmens mittpunkt med en härlig stadspuls och många parker runt omkring. Här finns trevliga promenadstråk längs vattnet åt alla väderstreck och under sommartid är Kungsholms strand samt Norr Mälarstrand med Rålambshovsparken extra populärt. Fridhemsplan är en knutpunkt för flertalet innerstadsbussar, här går även två tunnelbanelinjer som tar dig in till city på 5 minuter.

Visningar

Föranmäl dig gärna via Widerlövs hemsida. Välkommen på visning! söndag 1 oktober, 12:00 - 13:00
Ansvarig mäklare

Jonatan Werner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Assisterande mäklare

Mattias Nilsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Alströmergatan 49, Till salu i Kungsholmen, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad