Såld

Kungsholmen, Stockholm

Alströmergatan 49, 3 tr

Slutpris: 3 160 000 kr

Alströmergatan 49, 3 tr

Ljus och välplanerad hörnlägenhet med fransk balkong i vacker 1920-talsfastighet

Drömetta med fransk balkong i vacker 1920-talsfastighet

- Toppläge på Kungsholmen
- Stabil äkta förening som äger marken
- Låg månadsavgift
- Nya ytskikt samt golvslipning 2021
- Vindsförråd om ca 3,5 kvm
- Snabbt tillträde är möjligt

Med ett toppläge på Kungsholmen saluförs nu en ytterst charmig och ljus hörnlägenhet. Bostaden ligger högt upp i huset med fritt, insynsskyddat läge och vy mot vackra fasader och härlig grönska. Lägenheten är mycket välplanerad och här flödar solen in genom höga eleganta fönsterpartier. Bostaden disponeras med en välkomnande hall med mycket bra förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober, ett härligt ljust allrum med glasade pardörrar som öppnar upp mot bostadens franska balkong. I allrummet finns gott om plats för soffa, säng och matbordsmöbler. Badrummet är ljust och rymligt med badkar/ dusch. Köket har ett härligt ljusinsläpp och vy mot gården, det är stilrent och erbjuder gott om plats för matlagning. Från byggnadsåret 1929 finns den charmiga tidsandan välbevarad med bland annat speglade dörrar och vacker nyslipad fiskbensparkett på golven. Samtliga ytskikt renoverades under hösten 2021 av nuvarande ägare.

Brf Alströmergatan 49 är en äkta och stabil bostadsrättsförening med god ekonomi som äger marken. Fastighet bebyggdes 1929/1930. Föreningen upplåter 57 lägenheter med bostadsrätt och en lokal med hyresrätt. Hyreslokalen ger bra hyresintäkt till föreningen. Föreningens medlemmar har tillgång till fin innergård med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter. Föreningens medlemmar disponerar en tvättstuga med full maskinell utrustning samt cykel- och barnvagnsrum. Cykelförvaring finns även på innergården.

Sammantaget är detta en vacker och välplanerad bostad med en eftertraktad adress på Kungsholmen. I direkt närhet finns såväl natur som stadspuls, shopping och kommunikation. På några minuter nås Kungsholms Strand med den härliga strandpromenaden längs med Karlbergskanalen med båtbryggor, grönskande park och härliga promenad- och joggingstråk. Med en kort promenad över Kungsholmen nås Norr Mälarstrand och Riddarfjärden samt de mysiga restaurangerna längs med Norr Mälarstrand såsom Orangeriet, Trattorian och Mälarpaviljongen. I närheten finns också ett stort utbud av mataffärer och shopping vid Västermalmsgallerian. Flertalet gym i området såsom Friskis och Svettis samt SATS. Här finns också ett stort antal buss- och tunnelbanelinjer. Fridhemsplan är en knutpunkt för flertalet innerstadsbussar och även bussar som tar dig längre ut i Stockholms stad. Härifrån går även tunnelbanans gröna och blå linje som tar dig in till city på 5 minuter, det är även ett kort gångavstånd till Centralstationen med fjärrtåg och Arlanda Express.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Therese Nilsdotter, 0706703221, E-mail: therese.nilsdotter@widerlov.se

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Alströmergatan 49, 3 tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad