Såld

Kungsholmen, Stockholm

Alströmergatan 49, 2 tr

Slutpris: 3 600 000 kr

Alströmergatan 49, 2 tr

Drömtvåa med solig balkong i vacker 1920-talsfastighet

Drömtvåa med solig balkong i vacker 1920-talsfastighet

- Toppläge Kungsholmen
- Balkong i söderläge
- Nära skuldfri förening
- Stabil äkta förening som äger marken
- Låg månadsavgift inkl bredband

Med ett toppläge på Kungsholmen saluförs nu en fantastisk och ytoptimerad tvårummare med solig balkong. Lägenheten är ytterst välplanerad och här möts ni av ljus och rymd tack vare generösa fönsterpartier med fint ljusinsläpp och med härlig utsikt över gård och grönska. Bostaden disponeras med en välkomnande hall, ett härligt sällskapsrum med utgång till balkong i sydväst, ett rofyllt sovrum med hel garderobsvägg, ett sobert nyrenoverat kök samt ett rymligt och stilfullt badrum. Balkongen nås från sällskapsrummet och har plats för både cafèmöbler och växter och härifrån har man fri utsikt över föreningens innergård och de vackra sekelskiftesfasaderna intill. Från byggnadsåret 1929 finns den charmiga tidsandan välbevarad med bland annat speglade dörrar och vacker fiskbensparkett på golven.

Brf Alströmergatan 49 är en äkta och stabil bostadsrättsförening med god ekonomi som äger marken. Föreningen upplåter 57 lägenheter med bostadsrätt och en lokal med hyresrätt. Hyreslokalen ger bra hyresintäkt till föreningen. Föreningens medlemmar har tillgång till fin innergård med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter. Föreningens medlemmar disponerar en tvättstuga med full maskinell utrustning samt cykel- och barnvagnsrum. Cykelförvaring finns även på innergården.

Sammantaget är detta en vacker och synnerligen välplanerad tvårummare med ett toppläge på Kungsholmen. I direkt närhet finns såväl natur som stadspuls, shopping och kommunikation. På några minuter nås Kungsholms Strand med den härliga strandpromenaden längs med Karlbergskanalen med båtbryggor, grönskande park och härliga promenad- och joggingstråk. Med en kort promenad över Kungsholmen nås Norr Mälarstrand och Riddarfjärden samt de mysiga restaurangerna längs med Norr Mälarstrand såsom Orangeriet, Trattorian och Mälarpaviljongen. I närheten finns också ett stort utbud av mataffärer och shopping vid Västermalmsgallerian. Flertalet gym i området såsom Friskis och Svettis samt SATS. Här finns också ett stort antal buss- och tunnelbanelinjer. Fridhemsplan är en knutpunkt för flertalet innerstadsbussar och även bussar som tar dig längre ut i Stockholms stad. Härifrån går även tunnelbanans gröna och blå linje som tar dig in till city på 5 minuter, det är även ett kort gångavstånd till Centralstationen med fjärrtåg och Arlanda Express.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Therese Nilsdotter, 0706703221, E-mail: therese.nilsdotter@widerlov.se

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Alströmergatan 49, 2 tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad