Såld

Kungsholmen, Stockholm

Alströmergatan 32T, vån 2

Slutpris: 3 405 000 kr

Alströmergatan 32T, vån 2

Ni välkomnas till denna fina 20-talsbostad med pittoresk och hemtrevlig känsla. Här bor ni i en trygg och stabil förening och har närhet till såväl Fridhemsplans puls som Kungsholmens lugna strandpromenader. Bostaden är helt inflyttningsklar. Ljusa, fräscha ytskikt kombineras här med charmiga, tidstrogna detaljer. Stora fönsterpartier släpper in gott om ljus. Vardagsrummet är socialt och delas snyggt av mot sovdelen med en industrivägg.
Brf Färjan är en äkta och stabil bostadsrättsförening som äger marken. 490st lägenheter upplåts med bostadsrätt, 42st lokaler och 31st parkeringsplatser som är en väldigt bra inkomstkälla. Föreningen har god ekonomi och en väldigt låg belåning, lån/kvm bostadsyta uppgick år 2020 till 1902kr/kvm. De större renoveringarna är även gjorda. Föreningen har en trivsam och grönskande innergård som är prisad som en av Stockholms finaste innergårdar. På innergården finns en vacker fontän och trädgården sköts av föreningens trädgårdsmästare. Innergården har även en trevlig grillplats med flera grillar och ett stort trädäck. Dessutom tillhandahåller föreningen två övernattningslägenheter, föreningslokal/Festlokal (rymmer 30 personer), hobbyrum, 7 tvättstugor, återvinningsrum samt ett stort cykelförråd. För mer information besök gärna föreningens hemsida https://www.hsb.se/stockholm/brf/farjan/
Lugnt och attraktivt läge på Kungsholmen nära Karlbergskanalen och Kungsholms strand. Ett stenkast ner till vatten, båtbryggor och härlig strandpromenad. Bara några kvarter till Fridhemsplans T-bana och ypperliga kommunikationer samt Västermalmsgallerians service och shopping. Fridhemsplan är Kungsholmens mittpunkt med en härlig stadspuls och många parker runt omkring. Här finns trevliga promenadstråk längs vattnet åt alla väderstreck och Norr Mälarstrand med Rålambshovsparken nås med kort promenad. Ett varierat utbud av butiker finns i Västermalmsgallerian. I kvarteren runt Svarvargatan finns flertalet populära butiker, restauranger och bagerier. Promenadavstånd över bron till Sankt Eriksplan där ytterligare utbud av caféer och restauranger finns.

Välkommen på visning!

Kontakta ansvarig mäklare David Garrett för mer information:
0760-524600
david.garrett@widerlov.se

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad