Såld

Kungsholmen, Stockholm

Alströmergatan 32R

Slutpris: 4 710 000 kr

Alströmergatan 32R

Ljus och väldisponerad tvåa med stor uteplats i populära Brf Färjan!

Välkommen till en ljus och väldisponerad tvåa med stor uteplats i perfekt läge på Kungsholmen!

- Stor solig uteplats med syrenhäck runt om
- Optimal planerad tvåa
- Diskmaskin
- Tvättmaskin
- Ljus och fin
- Populär adress och förening
- Mycket bra skick
- Fin och grönskande innergård

Välkommen till en bostad i genomgående fint skick med vackert parkettgolv och ljusa väggar samt rikligt ljusinsläpp från stora fönster och altandörrar. Bostadens samtliga fönster vetter mot den lummiga uteplatsen vilket ger ett rofyllt läge. Du välkomnas in i en ljus och rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. Lättmöblerat och rymligt vardagsrum med plats för soffa, soffbord, mediamöbel och matgrupp. Stilrent inrett kök med vita skåpsluckor, bra arbetsyta och stänkskydd i vitt kakel. Vidare disponerar bostaden ett rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng samt ett helkaklat badrum. Här finns goda förvaringsmöjligheter i garderober samt en klädkammare.

Här bor du mitt i pulsen och i hjärtat av Kungsholmen. Här samsas nischade specialaffärer i vackra sekelskifteslokaler med Västermalmsgallerian och dess stora urval av shopping. Här finns dessutom ett imponerande restaurangutbud i ständig förändring och rörelse som rymmer matkulturer från hela världen. Fik och caféer i kombination med småbutiker skapar härlig atmosfär och erbjuder storstadens alla fördelar. Men, precis som resten av Kungsholmen, med direkt närhet till vatten och natur. Här har du bland annat nära till härliga Kungsholms Strand med dess vackra promenadstråk längst vattnet - fritt fram att hitta sin egen favoritplats! Med en kort promenad på bron över St Eriksbron är du plötsligt mitt i Birkastan där du även kan njuta av Vasastans mysiga kvarter och utbud.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Alströmergatan 32R, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad