Såld

Kungsholmen, Stockholm

Alströmergatan 32Q

Slutpris: 3 500 000 kr

Alströmergatan 32Q

-Högt upp i huset
-Ljus och väldisponerad
-Social planlösning med avskild sovalkov
-Välutrustad lägenhet med god förvaring
-Stabil Brf som äger marken och har låg belåning om endast 1902 kr/kvm

Varmt välkomna till en oerhört charmig 20-talsbostad med social planlösning, goda förvaringsmöjligheter och en ljus, rymlig känsla. Här bor ni på centralt läge på Kungsholmen med närhet till Fridhemsplan, Kungsholms Strand, caféer, restauranger, kommunikationer och dagligvaruhandel.

Brf Färjan en äkta och stabil bostadsrättsförening. Med sina 490 lägenheter och 42 lokaler är detta en av de största föreningarna på Kungsholmen. Föreningen klassas som en äkta bostadsrättsförening. HSB-förvaltad förening med extremt god ekonomi och endast 1902 kr/kvm i belåning. 1994 byttes stammar och elstigar i föreningen. De K-märkta huset i denna Brf har stort värde ut kulturhistorisk synpunkt.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Alströmergatan 32Q, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad