Såld

Kungsholmen, Stockholm

Alströmergatan 32M

Slutpris: 4 300 000 kr

Alströmergatan 32M

Ytterst välplanerad tvåa belägen centralt på Kungholmen i populär förening

Nu saluförs en ytterst välplanerad tvåa med central adress på Kungsholmen!

- Optimal planlösning med sociala ytor och avskilt sovrum
- Utmärkta förvaringsmöjligheter
- Helkaklat badrum renoverat 2019
- Stilrena materialval
- Förening med låg belåning
- Idyllisk grönskande innergård med vacker fontän och grillplats

Lägenheten har en hemtrevlig känsla med genomgående vackra brädgolv i furu, härligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier och idealisk planlösning. Det luftiga vardagsrummet har stort fönsterparti som ger ett fint ljusinsläpp mot grönskande innergård. Här finns plats för såväl soffa, tv-möbel och matplats där det kan spenderas trevliga middagar. Rofyllts sovrum med plats för säng, sidobord och goda förvaringsmöjligheter i klädkammare. Smakfullt kök som inspirerar till matlagning med vita skåpsluckor, massiv bänkskiva i trä och all nödvändig maskinell utrustning. Helrenoverat badrum från 2019 med dusch, wc, handduksvärmare, handfat och spegelskåp.

Brf Färjan är en äkta och stabil bostadsrättsförening som äger marken. 490st lägenheter upplåts med bostadsrätt, 42st lokaler och 31st parkeringsplatser som är en bra inkomstkälla. Föreningen har god ekonomi med låg belåning, lån/kvm uppgick år 2020 till 1902kr/kvm. De större renoveringarna är även gjorda.

Här bor du mitt i pulsen och i hjärtat av Kungsholmen. Här samsas nischade specialaffärer i vackra sekelskifteslokaler med Västermalmsgallerian och dess stora urval av shopping. Här finns dessutom ett imponerande restaurangutbud i ständig förändring och rörelse som rymmer matkulturer från hela världen. Fik och caféer i kombination med småbutiker skapar härlig atmosfär och erbjuder storstadens alla fördelar. Men, precis som resten av Kungsholmen, med direkt närhet till vatten och natur. Här har du bland annat nära till Sankt Göransparken, Rålambshovsparken, Kronobergsparken och härliga Kungsholms Strand med dess vackra promenadstråk längst vattnet - fritt fram att hitta sin egen favoritplats! Med en kort promenad på bron över St Eriksbron är du plötsligt mitt i Birkastan där du även kan njuta av Vasastans mysiga kvarter och utbud.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Alströmergatan 32M, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad