Såld

Kungsholmen, Stockholm

Alströmergatan 32L, 2 tr

Slutpris: 4 120 000 kr

Alströmergatan 32L, 2 tr

Rikligt ljusinsläpp och optimal planlösning!

Rikligt ljusinsläpp // Breda fönsterpartier// Speglade dörrar // Vacker fiskbensmönstrad ekparkett // Inbyggd förvaring // Optimal planlösning // 20-tals fastighet // Lågt belånad förening // Prisbelönt innergård

Välkommen till en optimalt planerad bostad med rikligt ljusinsläpp! Här bor du med typisk 20-tals charm såsom en vacker fiskbensmönstrad ekparkett och speglade dörrar. Den inbjudande planlösningen bjuder på ett vardagsrum, som rymmer både soffgrupp och matbord. I sovrummet får du plats med en dubbelsäng. Köket i stilren vit design med bra förvaring och goda arbetsytor. Tidlöst kaklat badrum i huvudsak vitt med dusch.

Föreningen är välskött och är lågt belånad! På gården finns en prisbelönt innergård med grillplats. I trapphuset finns också en gemensam balkong.

Toppläge på Kungsholmen med närhet till det mesta. Eftertraktad adress mellan Fridhemsplan och Kungsholms strand. Ett stenkast ner till vatten, härliga strandpromenader och båtbryggor. Kungsholmens puls med Västermalmsgallerians utbud på nära avstånd. Till jobbet tar du dig snabbt med cykel, buss eller tunnelbana - allt ligger nära porten. I de här kvarteren hittar du lätt prisbelönta favoritrestauranger såsom AG för köttälskaren. Fridhemsplan är Kungsholmens mittpunkt med en härlig stadspuls och många parker runt omkring. Här finns trevliga promenadstråk längs vattnet åt alla väderstreck och under sommartid är Kungsholms strand samt Norr Mälarstrand med Rålambshovsparken extra populärt. Fridhemsplan är en knutpunkt för flertalet innerstadsbussar, här går även två tunnelbanelinjer som tar dig in till city på 5 minuter.

Jonas Tillman
Ansvarig mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Alströmergatan 32L, 2 tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close