Såld

Kungsholmen, Stockholm

Alströmergatan 32K, 2tr

Slutpris: 3 775 000 kr

Alströmergatan 32K, 2tr

Modern och stilren tvåa i populära Brf Färjan!

Välkommen till en stilren och välplanerad tvåa med moderna materialval i populära och välskötta Brf Färjan!

- Genomtänkta och moderna materialval
- Fint ljusinsläpp & högt läge
- Stora sociala ytor
- Vackert trägolv
- Inbyggda högtalare
- Diskmaskin & Tvättmaskin
- Prisbelönt innergård
- Goda kommunikationer

Bostaden erbjuder ett härligt ljusinsläpp, fina trägolv och stora sociala ytor. Genomgående moderna och noggrant utvalda material skapar en lyxig och trivsam känsla. Vardagsrummet är luftigt och lättmöblerat med stora fönster. I rummet finns plats för en stor soffa, soffbord och matbord. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger generösa ytor för samvaro och umgänge. Köket är stilrent inrett med vita skåpsluckor och har bekvämligheter såsom diskmaskin, vinkyl och gashäll. Sovrum med plats för bred säng och bra förvaring i en angränsande klädkammare. Badrummet är smakfullt helkaklat i grått med platsbyggda hyllor samt tvättmaskin. Bostaden har inbyggda högtalare i badrum och kök. Goda förvaringsmöjligheter i klädkammare och skjutdörrsgarderob.

Här bor ni i Brf Färjan som med sin stabila ekonomi och välskötta fastigheter är bland de populäraste föreningarna på Kungsholmen. Dessutom har föreningen en prisbelönt innergård med egen trädgårdsmästare och gräsytor, sittgrupper, grillar samt fontän. En kort promenad bort finns Västermalmsgallerian med ett brett utbud av butiker och service dessutom finns flera restauranger, kaféer, gym och matbutiker i området. Här bor ni mitt i pulsen men också med direkt närhet till vatten och natur. Utanför porten finns Kungsholms Strands vackra promenadstråk längst med vattnet för en härlig promenad eller löptur. Vid Fridhemsplan finns mycket goda kommunikationer såsom tunnelbanans gröna och blå linje samt ett flertal bussar, bland annat 1,3 och 4.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Alströmergatan 32K, 2tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad