Såld

Kungsholmen, Stockholm

Alströmergatan 32K, 1,5 tr

Slutpris: 2 850 000 kr

Alströmergatan 32K, 1,5 tr

Ljus och trivsam etta på attraktiv adress!

Varmt välkommen till en charmig och ljus etta med fint ljusinsläpp från stora fönster och vackert trägolv.

- Belägen i populära Brf Färjan
- Välplanerad
- Ingår i avgiften: bredband, kabel-TV (basutbud) samt va, vä
- Tidstypisk charm
- Vackert trägolv
- Fint ljusinsläpp
- Härlig och lummig innergård
- Övernattningslägenhet , festlokal och härlig grillplats
- Förråd

Charmig och trivsamma etta belägen i populära Brf Färjan. Lägenhetens samtliga fönster vetter mot den lugna innergården vilket ger ett rofyllt läge. Här finns tidstypiska detaljer som bland annat återfinns i speglade dörrar och fönsterbrädor i sten. Bostaden har ett ljust allrum som har plats för soffa och soffbord, säng och matbord för 3-4 personer. Köket är smakfullt inrett med vita skåpsluckor, svart bänkskiva i granit och stänkskydd i vitt kakel. Badrum med vitt kakel på vägg med dekor och plastmatta. Bostaden erbjuder gott om förvaring i bland annat inbyggda garderober. Ett perfekt boende centralt på Kungsholmen!

Här bor du i hjärtat av Kungsholmen. Här samsas nischade specialaffärer i vackra sekelskifteslokaler med Västermalmsgallerian och dess breda utbud av butiker. Inom kort avstånd finner du flera restauranger och caféer. Här bor du mitt i pulsen men också med direkt närhet till vatten och natur. Med en kort promenad från bostaden har du Sankt Göransparken, Rålambshovsparken och härliga Kungsholms Strand med dess vackra promenadstråk längs med vattnet. Vid Fridhemsplan finns mycket goda kommunikationer så som tunnelbanans gröna och blå linje samt ett flertal bussar som bland annat 1,3 och 4.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Alströmergatan 32K, 1,5 tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad