Kommande bostad

Kungsholmen, Stockholm

Alströmergatan 32D

  • price tag icon 2 081 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 35 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 081 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 1928-30
Alströmergatan 32D

Varmt välkomna till denna fantastiska 1:a (möjlig 2:a) som erbjuder något utöver det vanliga med genomgående stilrena och gedigna materialval samt härlig/härliga sällskapsytor, allt i en bra symbios för att skapa skön komfort och ett riktigt fint hem.

Härligt ljusinsläpp från fina fönsterpartier mot innergården och bra läge som bidrar till en extra härlig atmosfär. Fint och välplanerat vardagsrum som erbjuder bra möbleringsmöjligheter efter behag. Här finns plats för både sällskapsdel och matbord/läshörna samt säng. Hallen är otroligt välkomnande och stor, det skapar en fantastisk rymd i lägenheten, det finns möjlighet att använda hallen som arbetsplats om så önskas. Härligt kök med gott om förvaring och arbetsyta samt stilrent badrum. Gott om förvaring genom både klädkammare och stor garderob. Det finns en fin gemensam balkong som kan användas på våningsplanet.

Brf Färjan är en äkta och stabil bostadsrättsförening med äganderätt som bildades år 1929. Föreningen har en god ekonomi med en låg skuldsättning per kvm om 2782 kr/kvm. Den ekonomiska förvaltningen sköts av HSB. Föreningen äger fastigheterna Dykaren 29, Färjan 10 och Färjan 11. Byggnaderna uppfördes år 1929 och 1930. Husen är K-märkta, vilket innebär att de är särskilt värdefulla ur kulturhistorisk synpunkt. Föreningen upplåter 490 lägenheter med bostadsrätt och 42 lokaler med hyresrätt. Hyreslokalerna ger en bra hyresintäkt till föreningen.

Föreningen har en mycket trivsam och grönskande innergård som är prisad som en av Stockholms finaste innergårdar. På innergården finns en vacker fontän och trädgården sköts av föreningens trädgårdsmästare. Innergården har även en trevlig grillplats med flera grillar och ett stort trädäck.

På Kungsholmen finns många lugna bostadsområden och parker, härliga promenadstråk och fina utsikter över bland andra Riddarfjärden, Mariebergsfjärden och Ulvundasjön. Det centrala läget bidrar också till ett rikt kultur- och uteliv med närhet till mängder av mysiga caféer, populära restauranger och butiker av alla dess slag. För soliga sommardagar har du Kristinebergsbadet, Fredhällsbadet och Smedsuddsbadet inom gångavstånd. För den aktive finns gym och sporthallar inklusive tennis och simhall inom gångavstånd. I Rålambshovsparken firas varje år Stockholms Filmfestival. Där finner du även en skatepark, basketplan, amfiteater och en boule-bar med mera.

Bra kommunikationsmöjligheter med busstationer och tunnelbanestationer i närheten. Med mindre än 10 minuters promenad till Fridhemsplan, Kungsholmens knutpunkt för kollektivtrafik, tar du dig snabbt och enkelt vidare till T-centralen och resten av staden.

Intresseanmälan
William Halmstrand
Ansvarig mäklare

William Halmstrand

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om William

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Alströmergatan 32D, Kommande i Kungsholmen, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad