Såld

Bromma - Ålsten, Stockholm

Ålstensgatan 58

Slutpris: 14 000 000 kr

Ålstensgatan 58

Gavelradhus på stor hörntomt på "solsidan"

Välkomna till detta synnerligen inbjudande klassiska Per Albin-radhus på stor gaveltomt med sol från morgon till sen kväll. Innanför entrén ryms ett praktiskt kapprum med access till köket i öppen planlösning med de luftiga sällskapsytorna. Genomgående på entréplan ligger enhetligt fiskbensmönstrad parkett i ek. Sällskapsytorna flödar i ljus tack vare de stora fönsterpartier med härlig utsikt ut mot den generösa altanen i väster och den grönskande, barnvänliga hörnträdgården.
På övre plan 3 bra sovrum, kaklat badrum med fönster och balkong i väster med fri utsikt över villaträdgårdarna.
I det inredda, mycket fräscha källarplanet ryms ett stort, ljust allrum/sovrum, ytterligare ett helkaklat badrum och en separat tvättstuga. I förrådsrummet finns gott om förvaring samt bergvärme.
Den barnvänliga, för området stora gavelträdgården är ombonad och väl omhändertagen genom åren med omgärdade häckar, rikt blommande rabatter, äppelträd och lekvänliga gräsytor. Trädgårdsredskap och cyklar ryms praktiskt i en förrådsbod. För dom små finns även en fin lekstuga.
Läget är optimalt på Ålstensgatan - lugnt och tyst i kombination med direkt närhet till allt som behövs för att göra vardagslivet bekvämt. Bl a nås på endast några minuter Ålstens charmiga torg med flertalet små specialbutiker, eftertraktade förskolor och skolor, 12:ans spårvagn, bad i Mälaren, motionsspår, båthamn med sommarrestaurang och vackra promenadstråk längs Mälarens strand.

Välkomna till Ålstensgatan 58.

Ansvarig mäklare

Andreas Ouchterlony

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Andreas
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad