Såld

Höganäs, Uppsala

Alriksgatan 6A

Slutpris: 2 230 000 kr

Alriksgatan 6A

Ljus gaveltvåa med fönster i tre olika väderstreck och balkong mot föreningens grönskande innergård!

Ljus och mycket trivsam gaveltvåa med fönster i tre väderstreck, smidigt belägen en halv trapp upp i huset! Lägenheten är i ett genomgående fint skick och har en rymlig planlösning. Ytorna fördelar sig på en välkomnande hall med förvaring i klädkammare, ett modernt kök med plats för matbord, ett rymligt vardagsrum med plats för både mat- och soffgrupp samt balkong, ett väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng och ett badrum med dusch.
Lägenheten har genomgående fina ytskikt, redo för dig att bara flytta in!

Brf Höganäs är en mycket trivsam förening med ett lugnt läge, omgiven av grönskande gårdar och belägen precis intill Höganäsparken. Här kan du som boende bl a använda dig av föreningens flertalet sittgrupper i trädgården, grilla, plocka bland bärbuskarna och fruktträden samt odla i pallkragar.

Höganäs har ett utmärkt centralt läge med promenadavstånd till stadskärnan. Resecentrum ligger nära till hands vilket skapar perfekta pendlarmöjligheter både via buss och tåg men även via bil då du smidigt kan ta dig ut på E4:an. I närområdet finns bl a gym, Vaksala torg och affärshuset Kvarnen med ICA, apotek, systembolag och restauranger. Trevliga promenadstråk vid Höganäsparken!

Varmt välkommen på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Alriksgatan 6A, Såld i Höganäs, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad