Såld

Alphyddan, Nacka

Alphyddevägen 67

Slutpris: 4 150 000 kr

Alphyddevägen 67

****KOMMANDE FÖRSÄLJNING KONTAKTA MÄKLARE FÖR MER INFORMATION****
Sjöutsikt - Garanterad bilplats i föreningens garage - Möjlig 3:a!
Välkommen till denna snyggt renoverade lägenhet belägen högt upp i huset med en stor och solig balkong i sydost. Från bostaden har man milsvid utsikt över omgivningen och vattnet vid Svindersviken som är en del av Saltsjön. Generösa fönsterytor skapar en ljus och mycket luftig atmosfär. Lägenheten har mycket behagliga färg- och materialval med genomgående snyggt 1-stavs ekparkettgolv och väggarna målade i stilrent vitt. Härliga Alphyddan med sitt naturnära läge lämnar inget att önska - precis intill Nackareservatet, med Östersjön och Svindersviks Bryggcafé två minuter från bostaden och Sicklasjön på fem minuters promenad. Ett par hundra meter bort ligger Sickla köpkvarter med sitt rika utbud av butiker, restauranger och caféer. Ett boende och en boendemiljö att trivas i året runt!

Generellt om lägenheten

Flexibilitet – Som 3 rok
Vardagsrummets utformning möjliggör att det på ett mycket enkelt sätt kan delas av så att man erhåller ännu ett rymligt sovrum, se förslag på alternativ planlösning.

Solig balkong - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. På balkongen finns gott om plats för en loungedel eller för utemöbler som bord och stolar. Ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av solen och sommaren. Balkongen är försedd med flexibel och öppningsbar inglasning vilket skapar ett extra uterum de kallare årstiderna.

Kök - Njutning och umgänge
Påkostat kök (2019) med fokus på njutning och umgänge där man genom en god kontakt mot vardagsrummet skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köksutrustningen består kyl/frys, helintegrerad diskmaskin, spishäll, spisfläkt, samt inbyggd ugn och micro. Spotlightsbelysning och snyggt vitt kakel ovan bänkytor i kompositsten ger köket det lilla extra.

Vardagsrum - Representativt
Representativt vardagsrum som karaktäriseras av de stora fönsterpartierna och kontakten med balkongen. Rummet har härlig atmosfär som förstärks av vackra detaljer som höga golvlister och bröstpanel. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Möblerbar hall - Arbetsrum
Välkomnande hall och arbetsrum som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt. I hallen finns gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor och för förvaring finns en platsbyggd garderob med skjutdörrar försedda med spegelglas vilket ger hemmet ett slimmat och modernt intryck. Här har man även skapat ett mycket bra arbetsrum med platsbyggda arbetsytor och hyllplan. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Badrum – Stilrent
Lägenheten har ett rymligt badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Badrumsutrustningen består av tvättmaskin (2019), toalett, tvättställ, dusch (plats finns för badkar) och badrumsskåp.

Förråd
Till lägenheten hör ett bra vindsförråd.

Övrigt
I lägenheten är elcentralen och all el bytt.

Oscar Wittberg
Ansvarig mäklare

Oscar Wittberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Oscar
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad