Såld

Alphyddan, Nacka

Alphyddevägen 67

Slutpris: 2 995 000 kr

Alphyddevägen 67

Balkong i västläge - Garanterad bilplats i föreningens garage - Alphyddans lägst belånade förening

Härliga Alphyddan med sitt naturnära läge lämnar inget att önska - precis intill Nackareservatet, med Östersjön och Svindersviks Bryggcafé två minuter från bostaden och Sicklasjön på fem minuters promenad. Ett par hundra meter bort ligger Sickla köpkvarter med sitt rika utbud av butiker, restauranger och caféer. Ett boende och en boendemiljö att trivas i året runt!

Generellt om lägenheten

Solig inglasad balkong - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. På balkongen finns gott om plats för en loungedel eller för utemöbler som bord och stolar. Ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av solen och sommaren. Balkongen är försedd med flexibel och öppningsbar inglasning vilket skapar ett extra uterum de kallare årstiderna.

Kök - Välutrustat
Välutrustat kök med fokus på funktion och umgänge där man genom en god kontakt mot vardagsrummet skapat en skön harmoni med sociala ytor. Köksutrustningen består kyl/frys, diskmaskin, spishäll, spisfläkt, samt ugn.

Vardagsrum - Representativt
Representativt vardagsrum som karaktäriseras av de stora fönsterpartierna och kontakten med balkongen. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Möblerbar hall - Arbetsrum
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt. I hallen finns gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor i form av stor klädkammare.

Badrum – Stilrent
Lägenheten har ett rymligt badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Badrumsutrustningen består av tvättmaskin, toalett, tvättställ, dusch och badrumsskåp. Badrummet är nytt från 2023

Övrigt
Ny el i hela bostaden med jordfelsbrytare och automatsäkringar.

Förråd
Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Oscar Wittberg
Ansvarig mäklare

Oscar Wittberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Oscar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Alphyddevägen 67, Såld i Alphyddan, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad